0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Liga nacija, ABA lige i Novakovo polufinale danas na programu

Objavljeno: 13.10.18 u 08:50

Kao i prethodnih dana u centru pažnje je novo takmičenje pod kapom UEFA-e, Liga nacija, kao i košarkaški i teniski dueli.

Takođe prvog dana vikenda na programu su i dueli trećeg kola regionalne košarkaške ABA lige.

Polufinalni mečevi masters ATP turnira u Šangaju na programu su danas, prvi je od 10.30 časova, a drugi od 14 sati i oba će biti prenošena na prvom kanalu Sport kluba. Takođe biće i nekoliko prenosa mečeva Lige nacija, između ostalog duel Norveške i Slovenije od 18 sati i duel Holandije i Nemačke od 20.45 časova. Ova televizija na svom drugom kanalu će od 17 sati prenositi meč VTB lige između CSKA iz Moskve i Nižnjeg iz Novgoroda.

Crvena zvezda nakon pobede u Evrokupu vraća se obavezama u regionalnom takmičenju,  tim Milana Tomića igra svoju utakmicu u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ od 17 sati i prenos je na prvom kanalu Arene sport. U nastavku programa od 19 sati možete pratiti meč između  Cibone i FMP-a iz Železnika, a nakon toga od 21 i duel Cedevite i Mege. Takođe ova televizija na svom trećem kanalu od 16 sati prenosiće duel izmedu Žarkova i Radničkog iz Kragujevca.

Evo i kompletnog TV programa za danas:

FOTO: PRINTSCREEN
FOTO: PRINTSCREEN

Ovde možete zapretiti jednu od najposecenijih instagram stranica

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter