3
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda

JOVANČIĆ: Prijaće nam pauza

Objavljeno: 09.10.18 u 15:41

Reprezentativna pauza doneće kratak predah izabranicima Vladana Milojevića. Fudbaleri šampiona Srbije napuniće baterije pre nego što se okrenu obavezama u Superligi i Kupu Srbije, koje ih očekuju već naredne nedelje.


– Zaista smo se svi obradovali pauzi, mnogo utakmica smo odigrali u prethodnih nekolio nedelja, na svaka tri dana smo odmeravali snage sa novim rivalom. Zato ćemo da iskoristimo ovo vreme da odmorimo i da se pripremimo za naredne mečeve. Iako nismo kompletni, nedostaju nam igrači koji imaju obaveze u svojim reprezentacijama, ali svakako će nam značiti da mi koji smo tu na treninzima dodatno uvežbamo zamisli našeg trenera – rekao je Jovančić.

Crveno-beli će u okviru šesnaestine finala na gostujućem terenu u Surdulici odmeriti snage sa Dinamom iz Vranja.

– Sada ćemo imati desetak dana od prethodne utakmice, sasvim dovoljno da se odmorimo i pripremimo za meč u Kupu. Verujemo da ćemo uspešno preći tu prepreku, idemo da pobedimo. Osvajanje prvenstva i Kupa su nam glavni ciljevi u ovoj sezoni, moramo da krenemo dobro, da otvorimo takmičenje pobedom. Daćemo sve od sebe da to i uradimo.

Takmičenje na tri fronta donosi zgusnut raspored utakmica.

– Teško je prebaciti se, posebno kad imamo gostovanje u Evropi, pa onda odmah utakmicu u domaćem prvenstvu, ali neka to uvek bude naša slatka muka. Želimo da što duže ostanemo na sva tri fronta, biće bolje i za nas, za klub i naše navijače. Kako vreme odmiče mi smo sve uigraniji i bolji. Sada se već dosta dobro poznajemo, uklopili smo se i verujem da ćemo nakon ove pauze izgledati još bolje na terenu.

Fenomenalna podrška sa tribina je ono što fudbalerima tima sa Marakane nikada ne nedostaje i što im u svakom trenutku daje dodatni motiv.

– U našoj ligi je već ustaljeno da imamo najbolju moguću podršku, da su naši navijači na svakom stadionu uvek uz nas. Sada smo videli i u Ligi šampiona, sa tribina Parka prinčeva su se čule Zvezdine pesme. To je neverovatno, gde god Zvezda igra ima fenomenalnu podršku. Mnogo je lepo igrati za ovaj klub – poručio je Jovančić.

0
0
3 Komentara
  1. Da, da, prijaće vam pauza, ali ako Milojević izvuče zaključke iz ovih poslednjih utakmica, jer ako i dalje bude forsirao smešne po znanju strance, koje Zvezda naziva „kapitalcima“, ako mu u timu budu loši Stojković, Savić, Čaušić, i ako ne promeni taktiku sa „parkiranim autobusem“, protiv jačih ekipa i taktiku „bunarenja“, sa telefonskim centaršutevima štopera, protiv slabijih protivnika, pauzu će vam pojesti skakavci! Ako ne dođe do ovih promena, bolje je da ne idete u Liverpul, sa igrom kakvu ste prikazali protiv Napolija, Partizana, PSŽ, Zemuna!

    0
    0
    Odgovori
    • Ti bi, struchnjache, verovatno napao ove ekipe, osim, mozda Partizana? Za pare koje imamo, oni jesu kapitalci, i ti kapitalci su nas uveli u Lidu Shampiona! A to koji samo pljujesh po uspehu Zvezde, mozesh slobodno da prestanesh da pratish nash fudbal, uopshte!

      0
      0
      Odgovori
      • Imaš sjajan nadimak, mislim da upotpunosti odgovara tvom shvatanju sporta i života uopšte! Kažu svest je osnova naše fiziologije, ali tebi je svest na nivou primata, jer odobravaš ponašanje ovih društvenih kameleona koji vode Zvezdu! Doveli su krš i lom iz savana Afrike a ti to odobravaš i smatraš ih za „kapitalce“. Može li iko normalan tvrditi da Kafu, Ebesilio, Ben i Boaći, mogu igrati u LŠ?! Pa, jesi li konačno shvatio ko su oni, posle utakmica protiv Napolija, PSŽ, pa i Partizana i Zemuna?! A, o maestralnoj taktici Milojevića, sve su nam kazale takođe ove utakmice! Uživaj u igri zvezdinih „kapitalaca“, predvođenih maestralnom taktikom velikog maga Miloja

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter