9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA SRBIJE: Nakon poraza u Parizu, umalo kiks u Gornjoj Varoši – zvezdaši, slavite Marina (VIDEO)

Objavljeno: 07.10.18 u 14:58

Jedanaesto kolo najelitnijeg ranga domaćeg fudbalskog takmičenja spojilo je prvoplasiranu i trinaestoplasiranu ekipu na tabeli.

Domaći tim iako nije bio favorit nije želeo da se preda pred ekipom koja igra grupnu fazu Lige šampiona, a to su pokazali od samog starta utakmice.

Crveno-beli mogli su do pogotka već u trećem minutu igre, ali grešku golmana Cvetkovića nije materijalizovao mladi Joveljić. Već u 10. minutu domaća ekipa odgovorila je na nalete gostiju i to na veoma ozbiljan način. Mrežu šampiona Srbije zatresao je nekadašnji igrač tog kluba Nikola Stojković nakon velike greške poslednje linije tima. Novi sporni momentar u narednim danima biće jedanaesterac sa ove utakmice. Naime Jovančić je nakon ne preterano jakog kontakta sa Vukadinovićem pao, a sudija Srđan Jovanović pokazao je na belu tačku. Sa jeanaest metara nije bio precizan Lorenco Ebesilijo.

(VIDEO:YouTube/srbix))

Nakon kornera Srđan Babić u 30. minutu umalo je bio neprecizan, a Pavkov je samo tri minuta nakon toga pokušao da iskoristi gužvu u kaznenom prostoru, ali nije uspeo u tome i time spustio. U nadoknadi vremena u prvom delu igre Dejan Joveljić iskoristio je opšti metež u kaznenom prostoru Zemuna i postigao pogodak kojim je svom timu doneo izjednačenje.

(VIDEO:YouTube/srbix)

Prvo poluvreme bilo je i više nego uzbudljivo, a Vladan Milojević ubacio je za drugi deo igre Branka Jovičića i Žonatana Kafua. Marko Marin umalo da postigne sjajan pogodak sa 18 metara, ali ga je u tome sprečila stativa. U završnici meča Milojević videvši i da nije još puno ostalo u ‘vatru baca’ i oporavljenog, ali i dalje rovitog Ričmonda Boaćija, želeći da dođe do gola. Ova izmena kasnije mu se isplatila jer je upravo Boaći u prvom minutu nadoknade vremena kroz veliku gužvu loptu poslao do Marina koji je savladao Miloševića i doneo pobedu Zvezdi.

(VIDEO:YouTube/ZB TV)

ZEMUN – CRVENA ZVEZDA 1:2 (1:1)
(Stojković 10 – Joveljić 45+2, Marin 90+1)

Beograd.
Stadion u Gornjoj Varoši.
Sudija: Srđan Jovanović.

Zemun: Milošević – Luković, Cvetković, Trajković, Živković, Tošeski (od 74. Đalović), Milutinović, Stojković, Vukadinović, Mrkaić, Kukuličić.
Klupa: Šćekić, Stanimirović, Romanovski, Azemović, Bošnjak, Podunavac, Đalović.

Crvena zvezda: Borjan – Stojković, Babić, Degenek, Rodić – Krstičić (od 46. Jovičić), Jovančić – Marin, Ebisilio (od 73. Boaći) – Joveljić (od 46. Kafu), Pavkov.
Klupa: Popović, Jovičić, Stojiljković, Simić, Kafu, Jevtović, Boaći

FOTO: STARSPORT

 

SUPERLIGA SRBIJE 11. KOLO:

Petak

Partizan – Voždovac 4:0 (2:0)
(Miletić 19, Zakarić 41, 71, Ivanović 90+4)

Subota

Mladost Lučani – Radnički Niš 0:1 (0:0)
(Haskić 88)

Radnik Surdulica – Spartak Subotica 0:0

Mačva Šabac – Bačka 2:0 (0:0)
(Gigić 65, 83)

Rad – Proleter 1:3 (1:1)
(Mladenović 20 – Čović 42, Vujakilija 63, Čolović 79)

Vojvodina – Napredak Kruševac 0:1 (0:1)
(Zec 41)

Čukarički – Dinamo Vranje 6:1 (1:0)
(Stojanović 36, 55, Tedić 50, Puškarić 53, Stevanović 58, Zorić 63 – Dimitrov 62)

Nedelja

Zemun – Crvena zvezda 1:2 (1:1)
(Stojković 10 – Joveljić 45+2,  Marin 90+1)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
9 Komentara
  1. Kakav Marin. Treba slaviti
    Turnirske pristup ZEMUNA.
    DA svima je jasno da
    GARAGANI MORAJU BITI prvi
    DOKLE foliranja!!!!???

    0
    0
    Odgovori
  2. Milojević menja Joveljića strelca gola, sa nevidljivim Kafuom! Zašto?! Možda su tačne glasine iz gledališta, stadiona Mrakana, da ovi „kapitalci“ moraju igrati, zbog internog dogovora sa menadžerima, jer niko normalan ovakve „kapitalce „ ne bi držao ni u gledalištu!

    0
    0
    Odgovori
    • Svi oni igraju onako kako ih trener spremi pre utakmice, a mi nemamo trenera, a izgleda ni „igrače“ kad su nam glavni igrači Borjan(najviše pasoša u našoj ekipi) Stojković više drži loptu nego što je Pixi ranije, Rodić mislim da izmišlja da, je Neimar pa umesto da centrira ili asistira šutira u gol

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter