2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Zvezdin ‘tačdaun’, Boaći i Marin evrogolovima najavili sezonu za pamćenje! (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.18 u 22:33

Retko ko je verovao da Radnik može Crvenoj zvezdi da „otkine“ bodove, ali je večeras u režiji Ričmonda Boaćija, Marka Marina i Gorana Čaušića viđena prava rapsodija momaka koje sa klupe predvodi Vladan Milojević.

Bilo je jasno da je Zvezda kvalitetniji rival još u uvodnim minutima, kada je Boaći imao prvu šansu u 12, potom je i Marin probao iz slobodnog udarca, ali do 26. minuta nisu crveno-beli uspevali da slome otpor domaćeg tima. Tada je Ebesilio poslao sjajan pas ka Boaćiju, on stigao do lopte pre golmana Vasiljevića koji ga je pri pokušaju intervencije zakačio po nozi van kaznenog prostora. Iako je probao da stigne do lopte, Boaći nije uspeo, a arbitar nije imao milosti – direktan crveni karton za Vasiljevića.

Nije uspeo Marin da iz slobodnog udarca donese vođstvo, ali jeste uposlio Boaćija u 33. minutu, nakon čega je internacionalac iz Gane samo plasirao loptu u mrežu za vođstvo Zvezde.

FOTO: STARSPORT

Devet minuta kasnije Boaći je petom prosledio Čaušićev pas ka Marinu, on istrčao do ivice kaznenog prostora i poslao neodbranjiv šut u suprotan ugao gola gostiju za 2:0.

FOTO: STARSPORT

Tim rezultatom otišli su fudbaleri na odmor, a u sedmom minutu drugog poluvremena Kafu je nakon akcije Marina i asistencije Stojkovića povećao na 3:0.

Bilo je jasno da će teško tu stati Zvezda, a za to se pobrinuo Boaći još jednim golom u 62. minutu, nakon asistencije Simića. 

Do kraja meča viđena su još dva gola, i to prvenac Gorana Čaušića, odnosno pogodak Nikole Stojiljkovića, koji je zamenio Boaćija.

Zvezda je tako napravila sjajnu uvertiru pred meč sa Napolijem kojim će u utorak započeti dugo čekano nadmetanje sa najboljima u Evropi u okivru Lige šampiona.

FOTO: STARSPORT

Nakon sedam odigranih utakmica crveno-beli imaju 21 bod, pa uz utakmicu manje imaju četiri boda više od drugoplasiranog Radničkog iz Niša, a pet od trećeplasiranog Partizana, koji takođe ima meč manje.

Što se Radnika tiče, Surduličani se nalaze u velikoj krizi, na poslednjih pet mečeva četiri puta su poraženi i zauzimaju pretposlednje mesto na tabeli sa sedam bodova.

(Youtube/ Arena Sport 1 HD)

Superliga Srbije, 8. kolo

Crvena zvezda – Radnik Surdulica 6:0 (2:0)
(Boaći 33, 62, Marin 52, Kafu 52, Čaušić 73, Stojiljković 81)

Rezultati

Petak:
Radnički (Niš) – Vojvodina 1:0 (Bondarenko 85)

Subota

Proleter (NS) – Partizan 0:1
(Gomeš 13)

Dinamo (Vr) – Rad 0:1
(Šipčić 90+3)

Mačva – Zemun 0:2
(Kukuličić 45+1, 62)

Bačka – Mladost 0:2
(Tumbasević 49, Pejović 78. jedanaesterac)

Crvena zvezda – Radnik 6:0
(Boaći 33, 62, Marin 42, Kafu 51, Čaušić 73, Stojiljković 81)

Nedelja:
16,00: Spartak – Napredak
19,00: Voždovac – Čukarički

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
2 Komentara
  1. Uvertira pred poraz od Napolija, veoma moguće, spremite se a nadalje u istom poražavajućem ritmu redom po evropi, za bilo koji slučajno nerešen rezultat častite ceo komšiluk večerom. Pozzzzz.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo Zvezdo ja sam veoma zadovoljan kako igraju nova pojacanja jos to treba malo da se ustemi i to je to EVROPSKA ZVEZDA je OPET TU!!! CZBG

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter