0
Domaći fudbal

FOTO: SI.com

DUPLA RADOST: ‘Orlovima’ odgovara rezultat iz Ploeštija, Rusi ostvarili veliku pobedu (VIDEO)

Objavljeno: 07.09.18 u 23:00

Pored rezultata iz Litvanije, srpske ljubitelje fudbala zanimao je i rezultat meča između Rumunije i Crne Gore.

A on i te kako ide u prilog selekciji Srbije, budući da je već posle prvog kola zauzela suvereno prvo mesto na tabeli. Iza su sa po jednim bodom ostale Rumunija i Crna Gora koje su večeras u Bukureštu odigrale meč bez golova.

Uz to, ‘đetići’ su meč završili sa igračem manje, pošto je Stefan Mugoša dobio drugi žuti karton u 77. minutu i neće igrati u drugom kolu protiv Litvanije.

I pored crvenog kartona, više će za pobedom žaliti gosti koji su u osmom minutu možda oštećeni za penal zbog faula nad Boljevićem, a valja istaći da su na ovom meču igrali bez Stevana Jovetića, Marka Jankovića, Adam Marušić…

Rumuni će gostovati Srbiji za tri dana u Beogradu, a večeras su nastupili u sledećem sastavu: Tatarušanu – Benzar, Sapunaru, Kirikeš (Balaša), Banku – Pintili (Anton), Stančiu – Čipkiu, Maksim, Mitrica (Budesku) – Kešeru.

Rusija je večeras ostvarila veliku pobedu na gostovanju Turskoj i tako nastavila odlične igre posle Svetskog prvenstva i ulaska među osam najboljih na planeti.

Domaćini nedavnog Mondijala su na vrućem gostovanju slavili golovima Čeriševa u 13. i Dzjube u 49. minutu, a izjednačujući gol nedovoljan ni za bod Turcima dao je Aziz u 41. minutu.

U derbiju večeri Italija i Poljska su remizirali rezultatom 1:1, a nakon vodećeg gola Zjelinskog u 40. minutu, konačnih 1:1 postavio je Žoržinjo sa ‘bele tačke’ u 78. minutu.


REZULTATI:

‘A’ LIGA NACIJA:

3. grupa – Italija – Poljska 1:1, slobodna je bila Portugalija.

‘B’ LIGA NACIJA:

2. grupa – Turska – Rusija 1:2, slobodna je bila Švedska.

‘C’ LIGA NACIJA

1. grupa – Albanija – Izrael 1:0, slobodna je bila Škotska

4. grupa – Litvanija – Srbija 0:1, Rumunija – Crna Gora 0:0

‘D’ LIGA NACIJA

3. grupa – Azerbejdžan – Kosovo 0:0, Farska Ostrva – Malta 3:1

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter