0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA POČINJE PRODAJU KARATA: Svaka pobeda je lepša, i svaki poraz lakši, kada imamo sa kime to da podelimo

Objavljeno: 02.09.18 u 17:19

Košarkaški klub Crvena zvezda podseća sve zainteresovane, da u ponedeljak 3. septembra počinje prodaju sezonskih ulaznica za novu sezonu.

Novo prvenstvo startuje 28. septembra utakmicom ABA lige u Beogradu protiv Cibone.

I ove godine klub se potrudio na sve moguće načine, da olakša prodaju sezonskih karata svim zainteresovanima, tokom 30 dana koliko je planirana prodaja.

Najvažnija olakšica osim vrlo povoljne cene je i popust od 1000 dinara, koji će za razliku od prethodne sezone, biti obezbeđen samo za nosioce članske karte kluba ‘Zvezdaš’.

Prva nedelja prodaje sezonskih karata je rezervisana za vlasnike sezonskih karata iz prethodnih sezona, i numerisana mesta neće moći da se kupe u prvoj nedelji, dok će tribine i parteri biti dostupni i za nove kupce (nenumerisane karte).

Takođe, za sve Zvezdaše koji nisu iz Beograda, a žele da kupe sezonsku kartu, online prodaja će zvanično početi sa radom od druge nedelje prodaje (od 10.og septembra). Sezonske karte KK Crvena zvezda mts za sezonu 2018-2019 važe i za sve utakmice KKŽ Crvena zvezda i mlađih selekcija KK Crvena zvezda.

KK Crvena zvezda

Klub još jednom podseća na cene svih sezonskih ulaznica sa i bez popusta za sezonu 2018-2019.

Prodaja sezonskih ulaznica i izdavanje članskih karata obavljaće se svakog radnog dana od 10-18 časova, i subotom od 12-18 časova u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

– Svaka pobeda je lepša, i svaki poraz lakši, kada imamo sa kime to da podelimo. Kada znamo da su sa nama i deo nas, ljudi koje je povezala jedna stvar – ljubav, i vernost prema Crvenoj zvezdi, poručili su iz tabora šampiona Srbije, a  više o samom načinu kupvine na možete pronaći na sajtu kluba.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter