0
Evrokupovi

NE POJAČAVA SE SAMO ZVEZDA: I PSŽ doveo veliko pojačanje pred nastavak sezone

Objavljeno: 31.08.18 u 20:43

Fudbalski klub Pari Sen Žermen doveo je veliko pojačanje iz minhenskog Bajerna.

U „grad svetlosti“ stigao je Huan Bernat, levi bek Bajerna i nekadašnji fudbaler španske Valensije.

Bernat je u Bajern stigao 2014, za to vreme je 113 puta nosio dres tima iz Minhena, dao je pet golova uz četiri titule šampiona Nemačke.

– Ponosan sam jer sam stigao u PSŽ. Nakon debija u Španiji i iskustva u Nemačkoj, vreme je da otkrijem novu zemlju i, iznad svega, novi klub koji je zabeležio neverovatan uspon poslednjih godina, rekao je 25-godišnjak za zvanični sajt kluba.

Takođe, istakao je i da ga raduje rad sa trenerom Tomasom Tuhelom:

– Uzbuđen sam, jer ono što je radio u Nemačkoj je neverovatno. Radujem se svakom narednom koraku i karijeri u Parizu, rekao je defanzivac nakon što je parafirao trogodišnji ugovor, a Bajern je dobio oko 15 miliona evra.

– Bernat je tražio da prihvatimo ponudu iz Pariza i pustimo ga. Odlučili smo da ga poslušamo, dogovorili smo se lako. On je uvek bio veliki profesionalac, veliki deo naših uspeha, i želimo mu sve najbolje u novom klubu, rekao je sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić.

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter