0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

STIŽE U ISTANBUL: Nekadašnji igrač Partizana pojačava Bešiktaš nakon prolaska u Ligu Evrope

Objavljeno: 31.08.18 u 10:33

Transfer je veoma blizu realizacije, pa se očekuje da igrač narednih dana zaduži opremu novog kluba.

Čekali su čelni ljudi tima iz prestonice Turske da vide epilog dvomeča sa Partizanom, pa da krenu u ‘lov’ na kreatinvnog vezistu.

Blizu je novog potpisa Adem Ljaljić, nakon saznanja da na njega ne računaju u Torinu za ovu sezonu. Ovo je na neki način potvrdio na društvenim mrežama i menadžer igrača, a po svemu sudeći ostaje samo da se potpiše ugovor i da igrač obavi lekarske preglede.

Ljajić bi u Istanbulu prvu godinu proveo kao pozajmljen igrač, uz mogućnost da njegov ugovor bude otkupljen na kraju sezone. Najveću nedoumicu predstavlja visina obeštećenja, jer je Torino tražio 15 miliona, dok su čelnici turskog kluba smatrali da je 10 miliona dovoljno za ovog igrača. Primanja igrača nisu precizirana, ali se spekuliše da je navodno spremna godišnja plata od tri miliona evra.

FOTO: STARSPORT

Od 2008. do 2010. Ljajić je nosio dres crno-belih za koje je upisao 38 nastupa i devet golova, a prošao je i omladinsku školu kluba.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter