2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Srbin doživeo nokaut u Zagrebu, Francuzi razočarali navijače Zvezde, Partizan ostaje bez golmana

Objavljeno: 28.08.18 u 23:38

Današnji dan obeležile su vesti koje se tiču ‘večitih’, ali i naših internacionalaca.

Trener Mančestera Žoze Murinjo, izgubio je meč od Totenhema u trećem kolu, a nakon toga na konferenciji učinio je nešto potpuno (ne)očekivano od njega.

Crvena zvezda otišla je na revanš u Austriju, a jedan od bitnih igrača nije otputovao sa ekipom. Čuveni mediji iz Francuske razočarao je navijače ovog kluba zbog potencijalnog pojačajna, pa se tako aktuelizovala priča o jednom povratku.

U taboru rivala Partizana atmosfera je na ivici usijanja pred revanš, a stvar je otišla toliko daleko da su se pojedini igrači sukobili sa trenerom. Partizan bi nakon ovog meča vrlo lako mogao da ostane bez golmana koji je pred inostranim angažmanom.

Nvajlija u crveno-belom taboru Džo Regland za naš portal govorio je o brojni temama, a i uporedio je klub sa Malog Kalemegdana sa ostalima koji su ga želeli. A košarkaši Partizana mogli bi da dobiju pojačanje u vidu jednog povratnika u klub.

Kao grom iz vedra neba pojavila se vest da će se još jedan srpski internacionalac naći u redovima ekipe iz Primere. Dok je jedan drugi naš internacionalac večeras doživeo težak udarac nakon koga je pao u nesvest.

0
0
2 Komentara
  1. Zvezda treba da dovede Makedu. Slobodan je igrac, jeste da je u losoj formi, ali 90% Zvezdinog tima je bilo u ocajnoj formi pre Zvezde pa vidite gde su sad dosli. Nije skup, a mogao bi da se isplati kao Boaci koji je imao slicu pricu, maltene istu! A Partizan neka dovede Alomerovica iz Poljske za golmana. Decko prosao sve mladje selekcije Dortmuda iz Priboja ’91 godiste. Treba da pokusaju. Tako je i Zvezda uradila sa Borjanom, pa vidite sta se desilo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter