9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Danilo Pantić majstorijom iz slobodnjaka spasao Partizan protiv Mačve, pa Rikardo ‘dotukao’! (VIDEO)

Objavljeno: 26.08.18 u 21:25

Crno-beli su uspeli da dođu do preokreta i osvoje sva tri boda u Šapcu.

Golovima Rikarda Gomeša, Danila Pantića i Nemanje Nikolića, Partizan je porazio Mačvu za koju je strelac bio Nenad Gavrić – 3:1.

Sve do 15. minuta utakmice u Šapcu nije bilo dešavanja vrednih pomena. A onda jedna situacija koja bi mogla da bude okarakterisana kao jedanaesterac, ali je sudija Đorđić ipak procenio da nije bilo dovoljno intenziteta pri duelu Nemanje R. Miletića i Šušnjara u kaznenom prostoru Partizana.

Period koji je bio potpuno u znaku Mačve počeo je u 34. minutu kada je najbolju priliku na utakmici propustio Nenad Gavrić kojeg je uposlio Adamović sa krila, da bi šut bivšeg igrača Zvezde odbranio Kljajić iako je udaljenost bila samo nekoliko metara.

Međutim, Gavrić se ponovo ustremio u sledećem napadu ka kaznenom prostoru crno-belih. Tamo nije uspeo da ga na propisan način zaustavi Aleksandar Šćekić pa je sudija Đorđić sasvim opravdano pokazao na kreč. Nenad Gavrić je šutirao, a Kljajić uspeo da odbrani, međutim ne i nakon odbitka na koji je natrčao Gavrić.

Partizan je u 45. minutu propustio najbolju priliku u tom trenutku, udarac Zakarića je odbranio Puletić, a lopta se odbila do Nebojše Kosovića koji je sa svega nekoliko metara loptu poslao iznad prečke.

Konačno, do izjednačenja Partizan dolaz u 68. minutu. Jedna tečna akcija, Đorđe Ivanović je odlično centrirao sa leve strane a prvi gol u ovoj sezoni u Superligi postigao je Nemanja Nikolić za 1:1.

Potom su domaći fudbaleri na opasnoj udaljenosti skrivili slobodan udarac, kraj lopte su stajali Pantić i Zakarić, kapiten Partizana na ovom meču je oprobao udarac i na majstorski način matirao Puletića za preokret gostiju.

Domaći tim je tada bio potpuno utučen, a Partizan je to iskoristio za još jedan gol. U svom stilu, Rikardo Gomeš je primio loptu, prevario čuvara, namestio se i poslao je pravo u mrežu Mačve.

Superliga Srbije, 6. kolo:

Petak

Proleter – Vojvodina 0:1 (0:0)
(Eze 47)

Subota

Bačka – Radnik 1:0 (1:0)
(Gavrić 25)

Rad – Mladost 1:1 (1:1)
(Marinković 13 – Jovanović 33)

Radnički Niš – Napredak 3:3 (1:1)
(Stanisavljević 44pen, Haskić 75pen, Pankov 80 – Samjuel 29, Vukanović 71, Ndiaje 86)

Crvena zvezda – Čukarički 2:1 (0:0)
(Srnić 53, Gobeljić 71 – Tedić 67)

Nedelja

Mačva – Partizan 1:3 (1:0)
(Gavrić 36 – Nikolić 68, Pantić 81, Gomeš 87)

20.00 Dinamo Vranje – Zemun
20.00 Voždovac – Spartak

(Izvor: YouTube/AMVIDEO7S)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
9 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter