0
Evropske lige

ITALIJANI SU NEUMOLJIVI: Ovim snimkom kritikuju Milinković-Savića zbog partije protiv Juventusa (VIDEO)

Objavljeno: 26.08.18 u 11:52

Srpski reprezentativac nije odigrao najbolju partiju protiv svog ‘nesuđenog kluba’, što je odmah pokrenulo lavinu kritika u italijanskim medijima.

Tokom celog leta, pa i proleća, bilo je priče o basnoslovnom transferu iz Lacija u Juventus, Real Madrid, Mančester junajted, Pari Ser Žermen, Milan… Mnogo se očekivalo od Sergeja Milinković-Savića u derbiju Serije A baš protiv Juventusa i on je zakazao.

Barem tako smatraju navijači ‘nebesko plavih’ koji su okrivili upravo Srbina za poraz od 2:0 u Torinu. Međutim, trener Simone Inzagi ne želi da svu krivicu svali na popularnog ‘SMS-a’.

– Ne mogu samo njega da krivim. Nadamo se da ćemo svi popraviti utisak u narednim kolima. Nismo očekivali ovako slab start, pa prošle sezone smo zauzeli peto mesto. Nisam zadovoljan, imamo obavezu prema navijačima da igramo bolje – poručio je Inzagi.

Na ‘jutjubu’ se brzo pojavio snimak Sergejeve partije i svih poteza protiv ‘stare dame’, koja ima možda i najbolji vezni red na svetu.

Miralem Pjanić, Blaz Matuidi i Sami Kedira su konstantno motrili na Srbina, što je rezultovalo čak 21 izgubljenom loptom i tek 80 odsto tačnih dodavanja.

Imao je nekoliko opasnih dodavanja i centaršut za Parola, ali je generalno malo toga učinio korisnog za tim.

(Izvor: youtube / MARKO BC)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter