0
Evropske lige

SERIJA A: Juventusu derbi protiv Lacija, Mandžukić ‘ukrao’ debitantski gol Ronaldu (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.18 u 19:54

Kristijano Ronaldo debitovao je na ‘Juventus areni’ u dresu ‘stare dame’, ali nije uspeo da se upiše u strelce u trijumfu od 2:0 (1:0) protiv Lacija.

Navijači Juventusa konačno su dočekali da Kristijana Ronalda vide na svom stadionu u dresu omiljenog kluba, čekao se njegov debitantski gol, ali on ni večeras nije uspeo da se upiše u listu strelaca.

Umesto njega, golove su Laciju davali Balkanci u timu Masimilijana Alegrija. Juventus je poveo u 30. minutu, a gol je postigao Miralem Pjanić posle odbijene lopte i sjajnog šuta sa distance.

Duele poput današnjeg između ‘crno-belih’ i ‘nebesko plavih’ gledali smo u nekoliko navrata prethodnih godina. Lacio je pretio, ali je Juve davao golove.

Tako je bilo i u drugom poluvremenu. Pukla je odbrana gostiju po desnom krilu, loptu na putu ka Kristijanu Ronaldu zakačio golman Strakoša i time ga omeo da je ubaci u praznu mrežu. Imao je Portugalac dva kontakta sa njom, pre nego što se odbila iza njega do Marija Mandžukića, a Hrvat ju je daleko lakše zakucao u gol Rimljana.

Imao je Ronaldo još par prilika za gol, ali mu Strakoša nije dozvolio da se upiše u dresu Juventusa. I dalje se čeka na njegov premijerni gol u dresu najvećeg italijanskog kluba.

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić igrao je za goste do 79. minuta, kada ga je zamenio Durmisi.

Serija A, 2. kolo:

Subota

Juventus – Lacio 2:0 (1:0)
(Pjanić 30, Madžukić 75)

20.30 Napoli – Milan

Nedelja

18.00 SPAL – Parma
20.30 Kaljari – Sasuolo
20.30 Fiorentina – Kjevo
20.30 Frozinone – Bolonja
20.30 Đenova – Empoli
20.30 Inter – Torino
20.30 Udineze – Sampdorija

Ponedeljak

20.30 Roma – Atalanta

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter