0
Evrokupovi

FOTO:PRIVATNA ARHIVA

PONOVO ZAJEDNO: Prijateljski susret dve legende fudbala u Turskoj (FOTO)

Objavljeno: 23.08.18 u 15:41

Gostovanje Bešiktaša u Beogradu je izazvalo ogromno interesovanje kod navijača, a trener kluba iz Turske posetio je bivši as Partizana

Nekada su vodili bitke na terenu Dževad Prekazi u dresu Galatasaraja i Senol Gznes sa kapitenskom trakom na golu Trabzona. I dve legende fudbala u Turskoj imali su prijateljski susret na stadionu Partizana posle mnogo godina, ali međusobno poštovanje nije izostalo. Naravno, na tapetu su bile fudbalske teme…

– Davao sam golove Gunesu, a ostali smo u dobrim odnosima posle karijera i sretali smo se u Istanbulu. On je sa Turskom na SP u Japanu i Koreji postigao istorijski plasman i sada radi odličan posao sa Bešiktašem, koji je prošle sezone bio prvak. Igrali su dobro u Ligi šampiona, a poznavajući njegov stil rada veoma ozbiljno pristupa i meču sa Partizanom – kaže za HotSport Prekazi.

Posle funkcije trenera u mlađim kategorijama crno-beli ‘bombarder’ ima ulogu skauta, a sa ekipom će putuovati na revanš.

– Ljudi iz kluba su mi uputili poziv da budem u ekspediciji, što sam prihvatio, a bez obzira sto mi je u srcu Galata poštujem velikog gradskog rivala – rekao je na kraju Prekazi.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter