1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

UPUTSTVO IZ HUMSKE: Vrlo je važno da navijači Partizana poslušaju ovaj apel voljenog kluba!

Objavljeno: 23.08.18 u 13:28

Podsećanje da je utakmica između Partizana i Bešiktaša proglašena od strane UEFA za mečom visokog rizika.

Zbog toga će svi učesnici večerašnjeg spektakla biti pod posebnom prismotrom, te iz Humske podsećaju da navijači budu pametni i ne prave dodatne probleme voljenom klubu.

Najpre je važno doći ranije na stadion, koji možda neće biti popunjen do poslednjeg mesta, ali bi moglo da dođe do gužve i ‘čepova’ na ulazima, zbog novih aparata za očitavanje karata.

U jednom satu moguće je očitati najviše 2000 ulaznica na jednom ulazu, pa je zbog toga preporučeno navijačima da pohrle što pre na blagajne i ulaze na stadion.

Za sada najviše ‘ide’ zapadna tribina, za koju je ostalo još vrlo malo karata, a evo cena svih karata za večerašnji meč od 20:30h:

– ‘Jug’ i ‘Sever’: 700 dinara
– ‘Istok’ i ‘Zapad’ bočno – 1200 dinara
– ‘Istok’ i Zapad’ centralne pozicije – 1500 dinara
– Lože: 5000 dinara

Takođe, vrlo je važno podsetiti navijače da večeras navijaju isključivo fer i sportski, te da ne skandiraju pogrdne pesme niti za UEFA niti za Turke, budući da se Partizan nalazi pod uslovnom kaznom Evropske kuće fudbala.

0
0
1 Komentara
  1. Kažu pre dva dana karte idu bolje od očekivanog Hahaha.. pa ko će da gleda silovanje franjevaca od strane turaka i još to da plati hahah..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter