1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

KAPITEN ILIĆ ANALIZIRAO BEŠIKTAŠ: Gledao sam ih, baš su jaki…

Objavljeno: 23.08.18 u 09:32

Legenda Partizana i dobro poznato ime u turskom fudbalu analizirao je dvomeč Partizana i Bešiktaša koji počinje večeras u Humskoj.

U aktuelnom timu Partizana ima nekoliko igrača koji su igrali u Turskoj i vojevali bitke protiv Bešiktaša, ali je Turcima bio najzanimljiviji Saša Ilić, ljubimac navijača Galatasaraja, koji je za taj klub igrao od 2005. do 2007. godine i to je postao upravo i zbog dva gola u jednom minutu protiv Bešiktaša.

To je učinio u derbiju turskog prvenstva za preokret od 1:2, do 3:2 i konačne pobede, pa ne čudi što su novinari turskog ‘Milijeta’ želeli da čuju baš reči Ilića pred večerašnji meč od 20:30h.

– Bešiktaš je favorit. Ako prođemo ovaj dvomeč to ćemo uraditi uz pomoć naših navijača. Nešto možemo da uradimo uz pomoć podrške navijača. Znamo protiv kakvog tima igramo – rekao je Saša Ilić.

O pojedinačnom kvalitetu igrača turskog tima izlično je i govoriti.

– Bešiktaševa najjača odlika je napadačka linija. Lens, Kvarežma, Babel, Vagner Lav, Negredo… Svi su oni u napadu. Gledao sam neke utakmice Bešiktaša u prvenstvu. Imaju jak tim, igrali su Ligu šampiona, osvajali prvenstvo – analiza je Ilića.

Naravno, pitali su ga i za Galatasaraj, čije mečeve, kako sam kaže, redovno prati.

– Voleo bih da dođem da gledam meč Galatasaraja na Turk Telekom Areni. Uvek gledam mečeve tog tima. Oduševljen sam uvek kada je Galata uspešna. Hasan Šaš je u stručnom štabu tima, a on je moj blizak prijatelj.

Na kraju je prokomentarisao i činjenicu da igra fudbal na visokom nivou i u 41. godini. U čemu je tajna, zanimalo je Turke.

– Nemam tajnu. Volim fudbal. Partizan je moja kuća. Da igram u nekom drugom klubu, možda ne bih igrao i dalje u ovim godinama -rekao je Ilić.

0
0
1 Komentara
  1. Nemamo mi čemu da se nadamo, hteli to da priznamo ili ne. Šta da se radi, ali to ne znaci da treba da se predamo bez borbe. Do kraja hrabro pa šta bude. Neka im je sa srećom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter