1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ROZE: Zvezda je odličan tim, JUNUZOVIĆ: Loznica će navijati za mene (FOTO)

Objavljeno: 20.08.18 u 19:52

Šampion Srbije je stigao u Beograd gde će sutra protiv Crvene zvezde igrati plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

Na konferenciji za medije Salcburga govorili su trener tima Marko Roze i prvotimac Zlatko Junuzović.

– Ako Milojević smatra da smo favoriti, onda je to ok. Zvezda je došla ovde posle šest utakmica… Oni imaju mngo kvaliteta, vrlo su dobar tim. Međutim, spremni smo da radimo i prođemo ovo kolo. Oni su hteli da odmore. Činjenica je da je Zvezda odložila meč, ali tu bih stavio tačku. Mi želimo da prođemo i to je sve. Danas mi postavljate lukava pitanja. Neću da pričam o detaljima. Ostaćemo verni našem stilu igre. Ali o taktici ne želim da pričam, kazao je Marko Roze.

Veliku želju za učešćem u Ligi šampiona ima Salcburg kojem to nije uspevalo u nekoliko proteklih sezona, a prazne tribine bi mogle da budu otežavajući faktor i gostima.

– Moja ekipa nikada nije igrala pred praznim tribinama. To je nešto novo za nas. Moraćemo da se prilagodimo. Nema ništa lepše od Lige šampiona. Nismo uspeli prethodnih godina, sada imamo novu šansu. Daćemo sve od sebe. I to je to. Deo mog posla jeste pritisak. Uvek osećam pritisak, na svakoj utakmici. Toga se treba osloboditi. Mnogo faktora u fudbalu odlučuje pobednika. Jedan od njih je rad. Radimo dobro, samopouzdanje nam ne fali. Tako se skida pritisak.

FOTO: STARSPORT

Posebno je interesantno tekao deo razgovora sa Zlatkom Junuzovićem, austrijskim reprezentativcem rođenim u Loznici. Pokušao je fudbaler Salcburga i da odgovora na srpskom, ali mu to nije išlo baš najbolje. Na pitanje za koga će navijati njegova rodbina iz Loznice, Junuzović je poručio:

– Za mene, naravno. Zbog lepote fudbala, a potom se osvrnuo na ‘prokletsvo Red Bula’ nakon pitanja austrijskih novinara:

– Nismo došli ovde da pobedimo 2:3, želimo bolji rezultat, žao bi mi bilo da ne bude bolje. Naravno da sam video rezultate Red Bula. Ne bih smatrao to prokletstvom. Došli smo ovde da nešto ponesemo odavde. Tako ćemo se ponašati, kazao je Junuzović.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter