7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLUKA ZAJEDNICE SUPERLIGAŠA: Kruševljani izašli u susret, odložena utakmica Napredak – Crvena zvezda!

Objavljeno: 15.08.18 u 12:50

Utakmica 5. kola Superlige između Crvene zvezde i Napretka iz Kruševca je odložena.

Meč je prema rasporedu bio planiran za petak od 20 časova u Kruševcu, ali je došlo do pomeranja kako bi se Crvena zvezda što bolje pripremila za utakmicu plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona, koju u utorak igra protiv Salzburga od 20:45h.

– Zajednica superligaša i čelnici Napretka su pokazali veliko razumevanje za Zvezdin veoma naporan raspored i pristali su da se utakmica odloži zarad što boljeg reprezentovanja srpskog fudbala – stoji na sajtu crveno-belih.

Termin odigravanja ove utakmice 5. kola domaćeg šampionata biće naknadno određen.

0
0
7 Komentara
  1. Ево предлажем да службено предамо (3:0), да буде мало интересантније првенство. Гробари, може?

    0
    0
    Odgovori
    • Auuuu brate al su se rasplakali!!! Komentar za komentarom suze na sve strane, ne mogu bar malo da prikriju komplekse, jad, nemoc i bes! Hahahahahahahaha!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Пошто је познато да имате памћење као амебе, прелистај мало штампу када сте ви играли квалификације, па ћеш видети колико је вама одлагано. Сада има интернета, приступ информацијама лако је за проверити. Ми смо играли против Спартака у недељу и два дана после одлучујућу за пролаз у плеј оф, тада вам је било добро…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter