3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Zvezda odnela bodove sa krova (VIDEO)

Objavljeno: 04.08.18 u 20:51

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Voždovac na „krovu“ rezultatom 2:1. Strelci su bili Simić i Stojiljković za Zvezdu, odnosno Duronjić za „zmajeve“.

Već u drugom minutu Crvena zvezda stigla je do prednosti preko povratnika Veljka Simića. Nakon dobre akcije Jovičića i centaršuta Gobeljića, Ostojić je loše reagovao, odbio loptu pravo na nogu Veljka Simića, koji je pogodio sam ćošak gola koji čuva Knežević i Zvezdu doveo u vođstvo.

Voždovac je u osmom minutu utakmice preko Stuparevića pripretio, ali je Popović bio siguran. Potom je udarac Duronjića otišao preko gola Zvezde, sa druge strane Simić je u 14. minutu odlično prošao desnim bokom, ali lopta nije stigla do saigrača u kaznenom prostoru, a nedugo potom pao je i drugi gol u mreži domaćeg sastava.

Već u 25. minutu bilo je 2:0 nakon velikog kiksa Ostojića. Očajno je štoper Voždovca vratio loptu golmanu Kneževiću, što je sjajno iskoristio Stojiljković, obišao Kneževića i ubacio loptu u praznu mrežu.

FOTO: STARSPORT

Osam minuta pre kraja prvog dela Ostojić je napustio igru, a umesto njega ušao je Vojinović. No, ni ta promena nije previše pomogla Voždovcu, pošto je Simić u završnici poluvremena u dva navrata ozbiljno zapretio. Prvo je nakon dobre lopte Jovančića ka Stojiljkoviću i lepe asistencije petom napadača Zvezde Simić varkom izbacio štopera Voždovca iz igre, ali je njegov udarac Knežević nekako uspeo da izbije u korner, da bi dva minuta kasnije šut glavom posle centaršuta Hajdina završio preko gola, pa je na odmor Zvezda otišla sa 2:0.

FOTO: STARSPORT

U uvodnim minutima drugog poluvremena šut Srnića je izblokiran, dok je u 52. minutu Stojiljković sa desetak metara glavom šutirao tik pored stative gola Marka Kneževića. Mogao je Stojiljković do drugog gola u 55. minutu, ali je prelep pokušaj završio preko prečke.

Maltene odmah potom, Voždovac je stigao do gola, pošto je Sumaila neshvatljivo loše vratio loptu ka Zoranu Popoviću, što je Duronjić iskoristio, uspeo da obiđe Popovića i pogodi za 2:1.

FOTO: STARSPORT

To kao da je dalo krila igračima Voždovca, pa su stvorili nekoliko ozbiljnih prilika pred golom Crvene zvezde.Udarac Mihajlova je otišao pored gola u 73. minutu, Andrija Luković je iz dobre pozicije poslao loptu visoko preko prečke, potom je njegov šut otišao preko gola, da bi poslednju šansu imao kapiten Pavlović, ali je posle centaršuta Lukovića loptu poslao pored gola.

Nakon ove pobede, Crvena zvezda je stigla do treće pobede, uz prvi primljen gol, i vratila se na čelo tabele. Sa druge strane, Voždovac je ostao na tri boda.

(Youtube/ Losmi)

Superliga Srbije, 3. kolo

Voždovac – Crvena zvezda

Stadion Voždovca
Sudija: Miloš Đorđić

Voždovac (4-2-3-1): Knežević – Ćirković, Mihajlov, Petrović, Kovačević – Ostojić (od 37. Milutinović), Pavlović – Duronjić, Luković, Mašović – Stuparević
Crvena zvezda (4-2-3-1): Popović – Gobeljić, Degenek, Sumaila, Hajdin – Jovičić, Jovančić – Srnić, Simić, Milić (od 59. Jevtović) – Stojiljković (od 74. Joveljić)

Rezultati

Petak:

Čukarički – Mačva 1:0 (0:0)
(Kopitović 64)

Subota:

Voždovac – Crvena zvezda 1:2 (0:2)
(Duronjić 56 – Simić 2, Stojiljković 25)

20.00 Napredak – Bačka
20.00 Radnik – Zemun

Nedelja:

19.00 Partizan – Mladost
20.00 Radnički Niš – Dinamo Vranje
20.00 Vojvodina – Rad

Pondedeljak:

18.00 Spartak – Proleter Novi Sad

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
3 Komentara
  1. интересантан је дуроњић.требали би га ако овако наставити вратити као и симића

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter