0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SERGEJ STIGAO U RIM: Italijani prenose njegovu konverzaciju sa navijačem Lacija i dato obećanje, ali sve ‘kvari’ nova ponuda! (FOTO)

Objavljeno: 31.07.18 u 10:50

Italijanski mediji prenose da je Sergej Milinković-Savić stigao na početak priprema Lacija, ali i da na stolu ima kluba koji se do sada nije spominjao.

Juventus, Real Madrid, Barselona, Mančester junajted, Pari Ser Žermen… Nijedan od njih nije blizu potpisu srpskog reprezentativca koliko je sada londonski Čelsi.

Tako bar prenose italijanski mediji koji navode da su ‘plavci’ na čelu sa Maurisijom Sarijem mudro sačekali da se ‘ohlade’ evropski velikani, a onda uputili put prestonice Italije ponudu koja je vrlo zainteresovala prvog čoveka Lacija, Klaudija Lotita.

Čelsiju je potrebna nova zvezda nakon sve izvesnijeg odlaska Edena Azara, a koji bi igrao ispred Žoržinja i Ngolo Kantea. Videćemo hoće li se ostvariti.

Za to vreme, Sergej je jutros stigao u Rim i tamo su ga dočekali brojni navijači, a jedan od njih ušao je u konverzaciju sa njim.

Rekao mu je ‘Vodniče, ostani sa nama!’, a na to mu je Milinković-Savić odgovorio osmehom i rečima: ‘Naravno, vidite da sam došao ovde’.

Italijanima je to samo dalo povoda za nova tumačenja…

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter