0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: PAS GIANNINA

UDARNE VESTI DANA: Zvezda u potrazi za napadačem, u košarci stiže ‘četvorka’, Partizan se sprema za Trakai

Objavljeno: 25.07.18 u 23:10

Ne baš bogat sportski dan je za nama, a obeležile su ga uglavnom vesti vezane za fudbalski i košarkaški klub Crvena zvezda.

Posle tri komada Suduvi, uprava kluba iz ‘Ljutice Bogdana’ ne odustaje od dovođenja napadača. Sada je na meti napadač iz Španije koji sa uspehom trese mreže u Grčkoj. U isto vreme Crvena zvezda pregovara sa napadačem Santa Fea. Dok uprava juri pojačanja, Delije hvale svog brzonogog napadača.

Kada je reč o košarci, crveno-belima se ‘ponudio’ sjajni plejmejker. Kada je reč o poziciji ‘četiri’ ona je sve bliža supertalentovanom detetu. Francuski krilni centar sigurno više nije opcija, i ako je uopšte bio.

Miroslav Đukić je danas govorio o Trakaiju, ali i povicima Grobara na stadionu u Surdulici. Zoran Tošić je sve dalje od odlaska, a prava enigma je Đorđe Jovanović. U Humskoj se sprema i jedna rokada.

Potez Rafe Beniteza je ‘smorio’ Slavišu Jokanovića, Aleksandar Golovin ipak neće u Čelsi, dok je Bajern Minhen potrošio 22 miliona dolara kako bi doveo tinejdžera iz MLS lige.

Predsednik KK Fenerbahče je istakao da ne sme Željku Obradoviću na oči, a Partizan se pojačao iz reprezentacije Srbije.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter