5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ANTIĆ OGORČEN: Ovi u Indoneziji imaju bolje uslove nego mi! Mutne radnje kod mene ne prolaze…

Objavljeno: 20.07.18 u 23:10

Dinamo iz Vranja se dostojno predstavio beogradskoj publici, ali je ipak ubedljivo poražen od Crvene zvezde rezultatom 3:0.

Trener debitanta u Superligi Srbije Dragan Antić je posle meča, najpre, čestitao Zvezdi na pobedi.

– Kvalitetnija su ekipa, posebno čestitam mom prijatelju i najboljem treneru u državi. Imali smo šansu na početku, ali Zvezda je veliki klub za nas – rekao je Antić na početku, a zatim nastavio o katastrofalnim uslovima u kojima on i njegovi igrači rade:

– Bili smo bez sredstava za pripreme i zato smo kasnili. Bili smo oslabljeni, jer pojedinci nisu registrovani, plus Stevanović je povređen. Nadam se da ćemo ostati u ligi. Gradonačelnik je sujetan, ubacio je svog čoveka u klub da bi se bavio mutnim radnjama. To kod mene ne prolazi. Nisu došli nijednom na stadion. Ovi u Indoneziji imaju bolje uslove od nas. Nijedna selekcija nema uslove, idemo treniramo po Surdulici i Bujanovcu. Neka im je na čast – bez dlake na jeziku je govorio ogorčeni Dragan Antić.

Posle meča sa Zvezdom, Dinamo će narednog vikenda ugostiti Partizan na jugu Srbije.

0
0
5 Komentara
  1. Динамо је представио антифудбал. Деловали су као група сватова који су после свадбеног весеља решили да се опробају и у фудбалу. Били су озбиљна претња за сопствени гол. Но, вероватно ће следеће коло приказати и друго лице Динама, јер се то често дешава да против неких се одигра очајно а против других и преко реалних могућности…

    0
    0
    Odgovori
    • Добар ти је тај твој клуб кад се бојиш и Динама кад игра преко својих могућности.

      0
      0
      Odgovori
  2. Utakmicama pomerena za petak, iako je Zvezda igrala pre dva dana, sigurno ne zbog toga sto su petkom veci limiti na kladionici, ne verujem da iko iz Fss ili Vranja ima veze sa tim…tamo su svi posteni…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter