0
ATP

OPUŠTA GA PRED MEČ: Španac nahavlio Novaka pred duel na Vimbldonu

Objavljeno: 12.07.18 u 13:30

Španski teniser Rafael Nadal dosta komplimenata uputio je na račun Srbina.

Nadal je u polufinalu slavio nakon skoro pet sati igre protiv Huana Martina del Potra, dok je Đoković eliminisao Nišikorija.

Ovo će biti 52. po redu susret njih dvojice.

– Uvek je veliki izazov suočiti se sa Novakom. On je jedan od najkompletnijih igrača u istoriji našeg sporta. Biće to veliki test za mene, znate i sami njega ne možete pobediti ako ne igrate veoma dobro, počeo je Nadal.

Taktiku za ovaj duel već je spremio.

– Moj cilj je da pokušam da odigram što bolje, znam da u vimbldonskom polufinalu svakako ne bih imao lakog protivnika ispred sebe. Morate to prihvatiti ako želite da osvajate velike pehare. Naravno da ćete imati okršaje sa najboljim igračima, morate biti spremni za to. Gledao sam njegove mečeve, igra sjajno, istakao je on.

Rana elimiancija Švajcarca Federera najveće je iznenađenje do sada.

– Realnost je da Federer nije tu, izgubio je. Porazi su deo našeg sporta. Naravno da mi ga je žao, ali nije moguće uvek pobeđivati, čak i u njegovom slučaju. Ovo je bio težak dan za njega jer je imao svoje prilike, propustio je meč loptu, ali tako funkcioniše ovaj sport, posebno na travi. Žao mi je zbog Rodžera i moram da čestitam Kevinu, zaključio je prvi reket sveta.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter