0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Zvezda i Partizan prodali napadače u Saudijsku Arabiju, crno-beli prave ‘drim tim’ u košarci

Objavljeno: 09.07.18 u 23:15

Veoma bogat sportski dan kada je reč o ‘večitima’ je iza nas, kao predigra za fudbalske dane koji dolaze, kako na Mondijalu, tako u kvlafikacijama za evro takmičenja.

Dan je ipak prošao u znaku crno-bele boje. Krenućemo od košarkaškog kluba koji je doveo dva nova igrača. Crno-beli su prvo naciljali zamenu za Najdžela Vilijamsa Gosa iz razvojne američke lige, a potom i slovenačkog reprezentativca.

Kada je reč o fudbalskom klubu, Tavamba je pronašao novi klub i oprostio se od navijača, dok je u pozorištu ‘Duško Radović’ predstavljen novi dres.

Crvena zvezda je bila aktuelna u fudbalu, a vest dana je svakako prodaja najboljeg strelca tima Aleksandra Pešića. Klub bi mogao da napusti i reprezentativac Srbije. Zvezdan Terzić je najavio dolazak Marka Marina.

Kada je reč o Mondijalu, danas je usledilo zatišje, vest dana je svakako bila odluka Hrvaske da kući vrati Ognjena Vukojevića zbog političkih provokacija. FIFA je odredila sudije za polufinalne mečeve, a postoji velika verovatnoća da se Milorad Mažić sačuva za finale.

Novak Đoković se na Vimbldonu ekspresno plasirao u četvrtfinale gde ga čeka duel se Kejom Nišikorijem.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter