2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

MODERNO: Partizan u pozorištu ‘Duško Radović’ predstavio dresove (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 09.07.18 u 20:39

Samo tri dana pred prvi meč u novoj sezoni protiv Rudara u Nikšiću, ‘parni valjak’ je predstavio nove dresove.

U pozorištu ‘Duško Radović’ Partizan je predstavio dresove za sezonu 2018/2019. Reč je o opremi ‘Nike’. Prvo je predstavljena kolekcija dresova korišćena u poslednjih 20 godina.

FOTO: HOTSPORT

A, onda su scenu ugledali novi dresovi, crno-bela i bela garnitura.

FOTO: HOTSPORT

 

 

Iz pozorišta ‘Duško Radović’: Stefan Smuđa

0
0
2 Komentara
  1. Pa,evo i da ja kazem koju! Naravno, dresovi su lepi, pravi nasi,crno-beli brate, u kombinaciji nasih boja. Kud ces lepse?!
    Ali, uvek ima ali da nista ne fali! Jasam , iskreno, ocekivao jedan odmak od tvrdog tradicijskog pristupa. Godinama „vrtimo“ tu unaokolo dabi na raju krajeva bilo gotovo isto,uz nijanse. Pre neki dan sam video neke zanimljive kombinacije iz kataloga Nike pa sam se ponadao dace barem treca kombinacija biti sa nekim znacajnijim iskorakom u modernu , specijal i do sada nevidjenu na nasim momcima. Mislim da se moralo to uraditi, da su barem onaj dres sa uskim poprecnim crnobelim prugama usvojili! Barem toliko, da navijaci imaju nesto novo, zanimljivo. Ovako, svi vec imamo ovaj klasicni dres i nisam siguran da smo izborom usrecili sponzore. Prodaja ovih dresova nece biti bas za ponos ,ali sto je tu je. Kazem, nisam srecan, nekako sam ravnodusan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter