0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VREME JE ZA PRVU OZBILJNU PROVERU: Zvezda protiv Rida od 18 časova

Objavljeno: 25.06.18 u 14:10

Crvena zvezda će danas od 18 časova odigrati prvi pripremni meč na pripremama u Vindišgarstenu protiv drugoligaša Rida.

Crveno-beli su do sada odigrali samo jedan kontrolni meč na Zlatiboru protiv selekcije Užica i slavili su sa 2:1. Danas četu Vladana Milojevića čeka prvi teži ispit protiv austrijskog drugoligaša Rida. Meč se igra na stadionu Diane iz Vindišgarstena od 18 časova uz prenos na kanalu Crvene zvezde.

Po prethodnim treninzima koje smo posmatrali u Austriji jasno je da će strateg Crvene zvezde Vladan Milojević verovatno igrati sa dve različite postave. Po našem mišljenju prvih 11 činiće Borjan-Gobeljić, Savić, Babić, Terzić – Jovičić, Krstičić, Meleg, Srnić, Cvetković – Pešić.

Filip Stojković je zbog deficita na mestu štopera poslednje treninge igrao i na toj poziciji, te se očekuje da on uđe u drugom delu sa mladim Erakovićem. Šansu bi u nastavku trebalo da dobije novajlija Stojiljković, pa i Jevtović koji je juče trčkarao van ekipe. Dušan Jovančić radi po posebanom programu i verovatno neće biti u sastavu tima.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter