6
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SERGEJ RAZOČARAN: Nismo ovo smeli sebi da dopustimo…

Objavljeno: 23.06.18 u 12:10

Sergej Milinković-Savić nije krio tugu zbog poraza od Švajcarske u poslednjim minutima meča, iako je Srbija imala prednost na poluvremenu.

Milinković-Savić je istakao da je greška bila jer su se ‘orlovi’ povukli posle vođstva.

– Nismo smeli ono sebi da dopustimio, ali eto desilo se i sada bi trebalo da se fokusiramo na sledeću utakmicu. Za nas je sve izgledalo u prvom poluvremenu kako treba, sve je bilo dobro, igrali smo, ali u drugi deo meča smo izgleda ušli sa nekim mislima da vodimo, da treba možda da se povučemo, što mislim da je greška bila. Hteli smo da sačuvamo tri boda, povukli smo se, napravili neke greške. Nadamo se najboljem protiv Brazila – rekao je Milinković-Savić.

Sada je potrebno pobediti Brazil kako bi se plasirali u osminu finala, a Milinković-Savić zna kako se pobeđuje ‘Selesao’.

– Lepo, izađemo na teren sa željom da pobedimo. Mi moramo da pobedimo, i što da ne.

Prokomentarisao je i suđenje Nemca Feliksa Briha.

– Prvo mislim da je ogromna greška FIFA da Nemac sudi Švajcarcima, to je kao kada bi nama sudio Crnogorac. Znam nemački jezik pa sam ga pitao zašto mi je dao žuti karton, a on mije samo odgovorio da je bio preoštar i to je to. Ok, napravio sam faul, bio je grub start, ali bio mi je prvi. Ista situacija bila je i sa Matićem, a Brih ju je odmah sankcionisao. Matiću je rekao da će ga isključiti, meni nije, ali sve je to bilo previše oštro – rekao je Sergej.

– Na sudiju možemo da budemo besni koliko god hoćemo, po nas nije dobro sudio, ali on je arbitar, odlučuje o svemu. Ovaj meč i njegove postupke moramo što pre da zaboravimo i da razmišljamo samo o Brazilu – zaključak je srpskog veziste.

0
0
6 Komentara
  1. Vecina evropskih sportskih novina i sportskih TV emisija je opisala ovaj mec kao vrhunski spektakl. Svi su dali isti sud da je nemac drasticno ostetio Srbiju kao i da je primljeni gol u poslednjem minutu cist pacerski poklon. Svi do jednog predstavljaju kvalitertniji individualan igracki kadar Srbije u odnosu na sajdzije imenujuici Segeja,Tadica,Mitra i Kolarova. Jedan Fabio Kapelo je nahvalio nase fudbalere a najvise komplimenata je dao na racun naseg Segeja kao igraca buducnosti i koga vidi po svemu sudeci kao sigurno resenje iza najofanzivnih linija Juventusa,Reala i Barselone klubova koji se najvise interesuju za njega . Toliko za sve pljuvace imena Sergeja Milinkovica Savica i nase reprezentacije.

    0
    0
    Odgovori
  2. Najviše me nerviralo što tokom cijele utakmice lopta se odbijala od naših igrača (sa izuzetkom Tadića)kao da su postavljeni panjevi po terenu a ne ljudi.Onda sam se sjetio utakmice Hrvata i pitao se zašto naši nemaju srce za igru kao oni.I na kraju se pitam kolika je matematička vjerovatnoča da se VAR dva puta ne primjenjuje protiv jedne ekipe i to uvjek u njihovu korist.FIFA nešto vam debelo smrdi osim što ste debili da ne možete donesti normalnije riješenje da kapiten ekipe koja igra može zatražiti VAR ili tu sjede sve lopov do lopova.I ono najžalosnije više mi se ne gleda fudbal(osječam ogromnu tugu) ni reprezentacija Srbije dok ne bude s loptom igrala unapred a ne stalno unazad.

    0
    0
    Odgovori
    • A i za prvi gol okrece zadnjicu i leze na travu strasno a ko je taj Savic prima balerina a greska to je igrac koji vredi 150mi eura haha daj snesan si kao cirkus

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter