0
Fudbal

STIGAO GLAS RAZUMA, ŠAĆIRI UGLEDAJ SE NA NJEGA: Haris Seferović spušta loptu pred meč Srbije i Švajcarske

Objavljeno: 21.06.18 u 14:05

Ovaj momak samo je jedan od nekolicine igrača Švajcarske koji vuku korene sa ovih prostora.

Srbija i Švajcarske svoj meč igraju sutra, a napadač našeg rivala spušta loptu pred utakmicu.

U ekipi koju sa klupe predvodi Vladimir Petković ima dosta igrača koji vuku korene iz zemalja bivše Jugoslavije, a najviše onih rođenih na jugu Srbije, albanskog porekla. Međutim napadača Benfike ove prozivke ne zanimaju i samo je koncentrisan na igru.

– Nisam rođen u Bosni i nikada tamo nisam živeo. Šta je bilo, bilo je. Ne postoji nikakav animozitet. U Benfiki imam nekoliko saigrača iz Srbije i dobro se slažem sa njima. Družimo se, zajedno jedemo, pričamo… Ovo je Svetsko prvenstvo. Svi žele bodove, a mi želimo da imamo više od drugih. Srbija – Švajcarska je sasvim normalna utakmica, rekao je igrač koji u klubu nastupa sa Andrijom Živkovićem, Ljubomirom Fejsom i Miletom Svilarom.

Nastavio je u istom duhu napadač.

– Što se mene tiče protivnik može da mi bude i Crna Gora ili Kosovo. Ja igram fudbal i želim da postignem gol i pobedim. Politički aspekti i priče koje dolaze sa strane me ne zanimaju, poručio je igrač čiji su roditelji pobegli tokom rata na ovim prostorima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter