0
ATP

Novak Novak Đoković

NOVAK ĐOKOVIĆ ENGLEZIMA: ‘Orlovi’ mogu mnogo, nadam se da ih neću gledati u finalu!

Objavljeno: 18.06.18 u 14:00

Malo vremena je ostalo do možda i najvažnijeg teniskog turnira na planeti Vimbldona, a Novak Đoković se za travu priprema na Kvinsu.

Engleze je danas više zanimalo šta najbolji srpski teniser misli o fudbalerima Srbije koji su Mondijal započeli pobedom.

– Nismo bili na poslednjem Svetskom prvenstvu, nije nas bilo osam godina na velikom takmičenju. Sada uživamo. Pobeda je sjajan način da se otvori prvenstvo – rekao je Novak Đoković, a onda nahvalio Kolarova i drugare:

– Moj prijatelj Kolarov postigao je neverovatan pogodak. To su sjajni momci. Imamo mlad tim, Kolarov i Ivanović su dugo igrali u Premijer ligi, oni su sjajni lideri. Mnogo naših igrača osvojilo je Svetsko prvenstvo za mlade, tako da imamo vrlo mladu ekipu, što je odlično.

Englezi su Novaka podsetili da ako uđe u finale Vimbldona neće moći da gleda finale Svetskog prvenstva, jer se dani poklapaju.

– Zaista? Nisam znao. Iz vaših usta u Božje uši, nadam se da se to može dogoditi. Srećan bih bio da osvojim Vimbldon po četvrti put u karijeri. Ako bi se to dogodilo bio bih zadovoljan što bih iz tog razloga propustio finale Svetskog prvenstva – iiskren je bio Novak Đoković.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter