2
Fudbal

FOTO: youtube, cop

BRAZIL U PANICI: Nejmar neće igrati!?

Objavljeno: 18.06.18 u 11:52

Dan posle neuspeha, Brazilce više brine stanje prve zvezde nego osovjeni bod protiv Švajcarske u prvom kolu ‘E’ grupe.

Nije uspeo Brazil da opravda ulogu favorita protiv Švajcarske. Ipak, sve u zemlji ‘kafe i fudbala’ više brine stanje prve zvezde tima Nejmara. Nad vedetom PSŽ-a napravljeno je deset faulova, što je za jedan manje od rekorda koji drži Alan Širer iz 1998. godine (11). Nejmar je teren Rostov arene napustio jedva, hramljući.

Videlo se i tokom meča da se prva zvezda Brazila otežano kreće, a Švajcarci ga uopšte nisu štedeli. Iskosristili su to što je Nejmaru to bio prvi ozbiljniji meč od povrede stopala koju je zadobio još u februaru.

Brazilski mediji strahuju da će Nejmar sigurno propustiti veoma važan duel sa Kostarikom 22. juna, a pitanje je šta će biti sa njim i do odlučujućeg duela sa Srbijom 27. juna.

0
0
2 Komentara
  1. Pa neka i dalje glumi neku zvezdu, preskače tamo loptu, izmotava se, ponižava te igrace.. Trebali su ga jače tući, govno jedno brazilsko!!! Srbijo udri još jače !!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ljudi ono sa Neimarom volio ga ko ili ne je sinoć bila sramota za fudbal i suđenje.Toliko krvničkih startova bez kazne davno nije viđeno plus što je Brazil oštećen kao da je u pitanju bila Srbija a ne Brazil.Srbijo čuvaj se sudija ovo je zločin bez kazne.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter