1
Fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

PRVI INCIDENT U MOSKVI: Taksista uleteo u navijače, osam povređenih, ostali ga ‘uhapsili’ (VIDEO)

Objavljeno: 16.06.18 u 20:13

Prvi incident u Moskvi dogodio se danas kada je taksista oborio znak pored puta i povredio osam navijača koji su stajali na trotoaru.

Osam navijača Meksika povređeno je danas u centru Moskve kada je taksi prvo udario u znak, a potom pokosio ljude na trotoaru. Taksista je pokušao da pobegne sa lica mesta, ali ga je grupa ljudi pojurila i ‘uhapsila’.

Kasnije se ispostavilo da je reč o Kirgistancu Anarpeku Ulu Čingizu. Ipak, još nema reči o tome da li se radilo o terorističkom napadu ili slučajnom incidentu.

0
0
1 Komentara
  1. Nema govora o tome da je taksista izgubio kontrolu nego se radi o klasičnoj nameri i terorističkom aktu. Pogledajte snimak i ne moze da bude nedoumica jer je skoro stao iza drugog vozila a onda naglo skrece i daje gas. Da nije bilo saobracajnog znaka da ga zaustavi pobegao bi ali je pokusaj bega trcanjem sprečen od strane gradana i bezbednosnih sluzbi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter