1
Fudbal

SELEKTOR ŠVAJCARSKE: U Rusiju nismo došli da lepo igramo, već da pobeđujemo!

Objavljeno: 16.06.18 u 19:10

Selekcija Švajcarske nalazi se u grupi ‘E’ sa reprezentacijama Brazila, Srbije i Kostarike, a prvi protivnik su ‘karioke’.

Četa Vladimira Petkovića u Rusiju je stigla sa jednim ciljem, a on je plasman u nokaut fazu. Nije bitno kako će ‘sajdžije’ igrati, važno je samo pobeđivati.

– Nisam ovde da bih odigrao lepu utakmicu, već da pobedim. Uvek pokušavamo da izvučemo maksimum iz utakmice, a maksimum je pobeda – rekao je Petković na konferenciji za novinare pred duel sa Brazilom u Rostovu.

‘Karioke’ se poštuju, ali se je ‘svoje dvorište’ na prvom mestu za selektora zemlje satova i čokolade.

– Brazil je mnogo napredovao od 2014, njihov stil igre je mnogo više evropski. Poštujem to, ali ja sam ovde da se fokusiram na svoje igrače – zaključio je Petković.

Švajcarska i Brazil igraju u nedelju od 20 časova u Rostovu, a prvi meč grupe ‘E’ na programu je od 14 časova u Samari gde Srbija ‘ukršta koplja’ sa Kostarikom.

0
0
1 Komentara
  1. Ova izjava je diskretna najava Srbiji da ce biti velika „krljazza“ sa nama, borba „prsa u prsa“ jer misli da to ne mozemo igrati. Zato:ORLOVI“ PAZNJA! Spremitese za igru guranja, podmetacina, ,saplitanja, vokalnih provokacija jer pet njihovih igraca zna nas jezik a sto je najgore, njihov trener je Hrvat koji svakako mnogo bolje zna nasu ekipu i mentalitet nego mi njih. Mozda najvise zbog ovog poslednjeg,Srbija mora dobro da razmisli kako da se pristupi tom mecu.A taj pristp je, nema sumnje, biti brzi, biti jaci, biti visi i persistentniji u svakom smislu od sajdzija. Kolektivni spirit samo i jedino moze da ih srusi jer su stvarno uigran tim, ekipa sa dosta personalne determinacije prema nama i prema zemlji i premanarodu i prema igracima.
    ZAto Srbijo, BUDI STENA OD PETE DO TEMENA!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter