5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNJE: Bio je apsolutno otkrovenje Premijer lige Rusije, sada je na ‘nišanu’ Zvezde

Objavljeno: 13.06.18 u 12:15

Crvena zvezda je dovela ‘desetku’ u vidu Dejana Melega, ali tu ne želi da završi posao kada je reč o kreativnom vezisti.

U ‘Ljutice Bogdana’ su stigli Dušan Jovančić i Dejan Meleg, a čekaju se papiri za okončanje posla oko napadača Nikole Stojiljkovića. Sada je prvi zadatak pronaći štopera, ali nije sve završeno ni kada je reč o veznom redu.

Kako HotSport saznaje, Crvena zvezda je nanišanila Gorana Čaušića. Dete crveno-belih je prošle sezone takođe bilo želja kluba iz ‘Ljutice Bogdana’, ali se tada odlučio da prihvati poziv Miodraga Grofa Božovića i zaigra za Arsenal iz Tule. To se pokazalo kao sjajan potez, jer Čaušić briljirao u istorijskoj sezoni crveno-žutih.

Vezista (26) prošle sezone je odigrao 26 utakmica za Arsenal iz Tule, postigao je tri gola i tri puta je bio asistent. Ugovor sa Arsenalom mu ističe sledećeg leta, ali uz ne visoko obeštećenje mogao bi da napusti grad u blizini Moskve.

Na tragu informacije: Mirko Marković

0
0

5 Komentara

  1. Pa klen igrač, jedan od retkih naših veznjaka koji uvek traži loptu uvek je gura napred, trči i otvara se sa Meleg om krstičićem(ako ostane) super, Đuričić je budala ako nedođe u ovakvu zvezdu veliki plus za njegovu karijeru. Bočna dva igrača prodor a sa dobrom tehnikom i igrom 1na1.i štoper mislim da nije trebalo prodati Frimponga, za te pare nije mogo bolji. Mada treba gurnuti erakovića i ze marko sa sad i uzeti im pare

    0
    0
    Odgovori
  2. дајте и ђуричића ,немојмо се зезати хоћемо играче поникле у звезди с а два паклена играча странца

    0
    0
    Odgovori
    • A da molimo Adžića i Raja a ima i igrača poniklih u Zvezdi koji nigde ne igraju pa da uzmemo i njih, i npr Jankovića.Da se razumemo i meni je važno da igrač bude dete CZ, pa ako nije važno mi je da je navijač iste, ali na PRVOM MESTU KVALITET, i nebitno mlad ili „star“, naravno pri sličnom kvalitetu prednost mladom, a i moraju se forsirati u manjim utakmicama zbog prodaje, jer nažalost od nje zavisimo, inače da nije toga uvek NAJBOLJIH MOGUĆIH 11.

      0
      0
      Odgovori
    • Ево Роналдо је слободан и још један. У Звезди су поникли и Јанковић, Аџић….. Да не набрајам, какве је киристи било од истих. Ево га, на крају већа корист Звезди од Омића него од некаквих навијача који бојкотују и …..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter