4
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PONOVO PROVOCIRAJU: Švajcarci ismevaju ‘orlove’ – ‘Srbi na Mondijal otišli sa uspavankom!’ (FOTO)

Objavljeno: 12.06.18 u 11:50

Ovog puta srpsku fudbalsku reprezentaciju ‘pecnuli su’, umesto igrača, švajcarski mediji, ismejavši način na koji su ‘orlovi’ ispraćeni u Rusiju.

Švajcarska u svojoj reprezentaciji ima šestoricu igrača sa Kosova i oni to na svakom koraku ističu, pogotovo uoči utakmice protiv Srbije, za koju se više pripremaju provokacijama, nego fudbalski.

Nova je usledila na tamošnjem portalu ‘Blick‘, koji je sa podsmehom izvestio javnost o odlasku Srbije na Svetsko prvenstvo u Rusiju.

Kao što je poznato, juče je na aerodromu ‘Nikola Tesla’ priređeno iznenađenje za igrače u vidu torte i pesme ‘Pukni zoro’ koju je otpevao Nikola Rokvić.

Sve su to precizni Švajcarci jasno naveli, ali i u nastavku teksta ismejali Srbe kako su svoje fudbalere ispratili sa ‘uspavankom’, verovatno nesvesni kakvu emociju ova pesma budi među njima.

Kroz ceo tekst se provlačio taj osećaj podsmeha. Nadajmo se da će emocija kod izabranika Mladena Krstajića probuditi baš 22. juna u Kalinjingradu, te da će odgovor ‘orlova’ biti najbolji mogući – na terenu.

0
0
4 Komentara
  1. Srecom pa su svajcarci jako lose komentarisali ovaj text, sto me jako pozitivno iznenadilo:)) nijedan komentar nije bio protiv srbije vec protiv svajcarske.. pozdrav iz svice :))

    0
    0
    Odgovori
  2. To što su oni u svim ratovuma bili neutralni, pa ne znaju kakvu emociju ova pesma ima kod nas Srba, to je njihov problem..

    0
    0
    Odgovori
  3. siptarski lobi vlada svajcarskom!cak su nam i majce sklonili iz radnje! a nas lobi gde je? gleda farmu ili filtrira neke slika za instagram! srbadija klice cela!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter