0
Fudbal

SELEKTOR KOSTARIKE U PROBLEMU: Ne znam kako ćemo na Srbiju…

Objavljeno: 12.06.18 u 09:35

Iako je do prve utakmice na Svetskom prvenstvu i duela protiv Srbije ostalo još pet dana, selektor Kostarike zabrinuto deluje uoči starta Mondijala.

Kostarika je sinoć doživela težak poraz u ‘generalnoj probi’ pred Svetsko prvenstvo od Belgije rezultatom 4:1, a delovalo je da su ‘đavoli’ mogli da postignu makar još toliko golova da su ‘zapeli’.

Iako je meč bez rezultatskog značaja, sigurno da boli i ne donosi samopouzdanje. Naprotiv, odnosi ga, toliko da selektor Oskar Ramirez pet dana pred duel sa ‘orlovima’ ne zna kako da im se suprotstavi.

– U nedelju moramo da mnogo bolje nego protiv Belgije odgovorimo na pritisak, kao i da znamo kada i kako mi da pritisnemo, pošto Srbija igra potpuno drugačije. Ona ne davi rivala kao Belgija, već šalje mnogo više direktnih pasova ka špicu. Odgledao sam dve poslednje utakmice Srbije i još imam nekoliko dilema kako ćemo da im se suprotstavimo, možda mi je najveća koga ćemo u špic – priznao je Oskar Ramirez.

Selektor Kostarike zna odakle preti najveći opasnost iz tima Srbije.

– Kod Srbije je sredina terena ključni deo tima. Mnogo sam pričao sa momcima o intenzitetu koji nam je potreban, moraju da budu na maksimumu u nedelju – istakao je Ramirez.

Meč između Srbije i Kostarike igra se u nedelju od 14 časova u Samari.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter