3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA PALI MOTORE: Zlatibor, žreb kvlafikacija za Ligu šampiona i Austrija, a u međuvremenu pojačanja!

Objavljeno: 10.06.18 u 17:18

Crvena zvezda posle osvojene titule i tri nedelje pauze ponovo pali motore, ‘prozivka’ u ponedeljak, pozvani i članovi kluba.

Odmora više nema, četa Vladana Milojevića sutra od 18 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’ pali motore, počinje pripreme za novu sezonu u kojoj će se boriti na tri fronta Evropi, domaćem prvenstvu i Kupu Srbije. Od igrača koji su osvojili 28. titulu prvaka države neće se pojaviti samo dvojica momaka, reč je o Damjanu Le Taleku i Mičelu Donaldu kojima su istekli ugovori.

Za sada informacija da će neko od stranaca možda kasniti (ruku na srce tu su samo Abraham Frimpong i Mohamed Ben) nema, a od novajlija na ‘prozivci’ će se sigurno pojaviti Dušan Jovančić, a uskoro bi mogli da mu se pridruže Nikola Stojiljković i Dejan Meleg. Na prvom treningu sigurno neće biti reprezentativaca Milana Rodića i Nemanje Radonjića.

Crvena zvezda će do 14. juna raditi u Beogradu kada sledi put na Zlatibor. ‘Srpska lepotica’ će baza šampionu Srbije biti do 21. juna, a dva dana ranije četa Vladana Milojevića će saznati imena prva dva rivala u kvlafikacijama za Ligu šampiona. Posle Zlatibora sledi povratak u Beograd, a onda sutradan put u Austriju na završne pripreme. Na Alpima će se odigrati četiri kontrolna meča, a već 11. jula kreću kvlafikacije za najelitnije evropsko takmičenje.

0
0
3 Komentara
  1. звезди треба и везни играч странац чаки да се доведе јефтовић .продати још милића

    0
    0
    Odgovori
  2. Verovatno se očekuju (strana) pojačanja za kvalifikacije na poziciji pleja i centarfora kao i domaće pojačanje na mestu štopera ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter