0
Fudbal

HIT SNIMAK IZ AUSTRIJE: ‘Orlovi’ se ludo zabavljaju – Matić ‘ismejao’ Baneta na golf terenu, kamera je sve uhvatila! (VIDEO)

Objavljeno: 08.06.18 u 16:25

Još jedan dokaz da se u taboru srpskog fudbalskog tima reprezentativci odlično zabavljaju između treninga.

Na današnjoj konferenciji za medije novinarima u Austriji su Sergej Milinković-Savić i Dušan Tadić otkrili da vreme u hotelu prekraćuju igrajući ‘Čoveče, ne ljuti se’, šah i ‘Soni Plejstejšn’, a na društvenim mrežama se pojavio i snimak kako ‘orlovi’ igraju golf.

Inače, ovaj sport veoma je popularan u bazi Bad Valtersdorf, ali i okolnim oblastima u Austriji i te predele zaista krasi nekoliko idealno pripremljenih terena za golf.

Otuda ne čudi što su se i srpski fudbaleri okušali sa palicom u rukama, a tom prilikom Nemanja Matić se našalio na račun Branislava Ivanovića i još jednom pokazao da među fudbalerima vlada odlična atmosfera pred odlazak u Rusiju na Svetsko prvenstvo.

Snimak je objavio Duško Tošić kao ‘instagram priču’, a po glasu iza kamere se čini da je u stvaranju snimka učestvovao i Dušan Tadić.

 

A post shared by HOTSPORT.RS (@_hotsport) on

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter