0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZALET ZA ČETVRTFINALE: Čanak podsetio na cilj Partizana i kako do njega doći

Objavljeno: 15.05.18 u 14:28

Košarkaši Partizana sutra od 18 časova u Valjevu igraju protiv Metalca poslednju utakmicu ligaškog dela Superlige Srbije.

Vrlo verovatno će ova utakmica biti bez rezultatskog značaja za crno-bele jer ukoliko FMP na svom parketu savlada Vršac, što je izvesno, situacija na tabeli se neće menjati i ‘panteri’ će biti prvi, a Partizan drugi.

Ispostaviće se da će jedini poraz od FMP-a u Železniku pre dva kola biti dovoljan da ‘parni valjak’ ne bude prvi, te sve ide ka tome da se u polufinalu sastane sa Crvenom zvezdom, umesto očekivanom finalu.

Zato je trener Nenad Čanak pred gostovanje u Valjevu podsetio da je cilj njegovog tima titula i da na tom putu mora da pobeđuje baš sve rivale.

– Poslednju utakmicu ligaškog dela prvenstva ćemo iskoristiti da se što bolje pripremimo za izazove u četvrtfinalu. Situacija na tabeli je manje-više poznata, tako da se na druge rezultate nećemo obazirati. Na nama je da podignemo svoj nivo igre i da se borimo za cilj koji smo sebi postavili. Ako želimo na vrh, moramo da pobedimo sve. Kojim redom, to je manje bitno – naglasio je Čanak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter