3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Smejurija u Subotici, pobeda Zvezde u Novom Sadu i poraz Partizana

Objavljeno: 13.05.18 u 23:00

Neverovatan sportski dan je za nama, a dominirala je Superliga Srbije, tačnije dešavanja u Subotici gde su se Spartak i Radnički borili za Evropu.

Spartak je savladao Radnički iz Niša sa dva gola iz penala 2:0, ali ostaje gorak ukus drugog jedanaesterca koji je dosudio arbitar Srđan Oradović. U ostalim mečevima plej-ofa i plej-auta pobede su izborili svi ‘davljenici’.

Crvena zvezda je u Novom Sadu pobedila Vojvodinu 2:1, a meč su obeležili lepi golovi Arsića i Radonjića. Ipak, udarna vest je bila tuča pre utakmice navijača, ali i ‘prozivka’ Delija na račun Grobara.

Partizan je poražen od Voždovca, iako je vodio sa 1:0. Ipak, Grobare su oraspoložili košarkaši koji su demolirali Vršac. FMP je slavio protiv Dinamika, te je ‘večiti derbi’ sve realniji u polufinalu.

Sergej-Milinković Savić je doneo bod Laciju u borbi za Ligu šampiona, dok je u Engleskoj sve završeno, Čelsi se opet obrukao.

Mercedes je slavio duplu pobedu na VN Barselone.

0
0
3 Komentara
  1. Baš čudno da bude problema kada sudi Srđan Obradović. Inače pošten sudija, baš kao i njegov kolega Majo Vujović

    0
    0
    Odgovori
  2. SRAMOTA ME GLADAJU SI STA SE DESAVA U SRPSKOM FUDBALU . DANAS U FSS DA PODNESU OSTAVKU. OVO JE SRAMOTNO .PRVO BINIC PA SVI REDOM . MACVA I METALAC PO TRI BODA KAZNE.SUSPENYILA UTAKMICE U SUBOTICI OBRADOVIC DOZIVOTNO VAN SUDJENJA U SRBIJI. TREBA HITAN RERZ . OVO AKO UEFA VIDI KRAJ.

    0
    0
    Odgovori
    • Loptu mu je gurnuo kroz noge e zato je penal.Budimo realni od kada je vlast.SNS došla na vlast ovo se dešava. Ovo je za zatvor.
      .
      .

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter