0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Zvezda preokretom u Novom Sadu treći put tukla Vojvodinu (VIDEO)

Objavljeno: 13.05.18 u 18:56

U derbiju pretposlednjeg 36. kola Superlige Srbije Vojvodina i Crvena zvezda su remizirali u Novom Sadu rezultatom 1:1 (1:1).

Vojvodina i Crvena zvezda ove sezone su odigrale tri meča i sva tri dobio je novi šampion Srbije. Danas je u trećem, plej-of okršaju crveno-belih iz Novog Sada i Beograda, tim Vladana Milojevića slavio preokretom u rasterećenom i vrlo interesantnom meču.

Ni jednima ni drugima bodovi nisu bili potrebni, što ih nije sprečilo da publici na ‘Karađorđu’ pruže lepu fudbalsku predstavu.

Iako je Zvezda imala inicijativu na startu, uglavnom kontrolisala igru i loptu držala na polovini Novosađana, Vojvodina je prva došla do vođstva, i to na kakav način.

‘Lalama’ je veliku radost doneo Lazar Arsić koji je postigao fenomenalan pogodak sa ivice kaznenog prostora. Bila je to prava majstorija levonogog bombardera.

(Izvor: youtube / BALKAN HIGHLIGHTS)

Zvezda je nastavila da pritiska ‘lale’, a to joj se isplatilo sedam minuta pre odlaska na odmor. Sve je uradio Nemanja Radonjić.

Hitronogo krilo Zvezde još jednom je pokazao kakvim fudbalskim kvalitetima raspolaže. Ovog puta, publika na ‘Karađorđu’ videla je njegov sjajan gol kojim je izjednačio rezultat.

U 38. minutu primio je centaršut sa desne strane u kaznenom prostoru, imao jedan na jedan sa svojim čuvarom i to rešio više nego rutinski. Kao na treningu ili malom fudbalu.

(Izvor: youtube / AvangardaForum)

Imala je Vojvodina nakon toga fenomenalnu priliku preko Ezea, ali je potpuno usamljen sa pet metara glavom šutirao pravo u Borjana, pa je ostalo 1:1.

Bio je to rezultat na kraju prvog poluvremena, a bio je na snazi i u narednih pola sata igre u nastavku. Gledali smo otprilike istu sliku na terenu, Zvezda je napadala, a Vojvodina pokušavala iz kontre da ugrozi Beograđane. I nije bila uspešna u tome.

Inicijativa Zvezdi se isplatila u poslednjem kvartalu meča. Srpski prvak je uspeo da preokrene rezultat, a gol odluke postigao je Nemanja Milić, koji je u 74. minutu završio lepu akciju Beograđana.

Inače, Milić je u igru ušao samo tri minuta pre toga, kada je zamenio Dejana Joveljića.

(Izvor: youtube / AvangardaForum)

Ispostavilo se da je to bio konačan rezultat utakmice, jer se do kraja nije menjao ni rezultat, a ni dešavanja na terenu stadiona ‘Karađorđe’. Zvezda je tako sezonu završila sa tri pobede nad Vojvodinom, što se nije dešavalo u novijoj istoriji.

Vojvodina – Crvena zvezda 1:2 (1:1)
(Arsić 23 – Radonjić 38, Milić 73)

Stadion: Karađorđe
Sudija: Novica Anđelovski

VOJVODINA: Rockov – Lazarević, Veselinović, Saničanin, Antić – Putinčanin, Avramovski (od 63. Nešković), Jovančić,Arsić (od 82. Zličić), Mesarović – Eze.

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gobeljić, Le Talek, Frimpong, Rodić  (od 52. Hajdin)- Račić, Krstičić – Ilić (od 60. Srnić), Ben, Radonjić – Joveljić (od 71 Milić).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter