0
Košarka

FOTO: STARSPORT

MILOŠ TEODOSIĆ U BEOGRADU: O prvoj sezoni u NBA, povredi i igranju za reprezentaciju – ‘Pričaću sa Saletom, ali…’

Objavljeno: 11.05.18 u 17:38

Miloš Teodosić stigao je u Srbiju posle prve sezone u NBA ligi, zdrav i oporavljen od povrede, ali to ne znači da će zaigrati za Srbiju u kvalifikacijama za Mundobasket.

Evroligaški i NBA klubovi nisu davali igrače za FIBA ‘prozore’ u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, ali postoji mogućnost da se odazovu pozivima selektora za treći, poslednji krug, odnosno, utakmice 5. i 6. kola kvalifikacija.

Srbiju očekuju dueli protiv Nemačke i Gruzije, a jedan od igrača koji bi mnogo pomogao jeste Miloš Teodosić koji je stigao u Srbiju i narednih nekoliko dana razgovaraće sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem.

– Nisam još uvek pričao sa Saletom jer je u trenutku kad sam se ja vratio iz Amerike, on je došao. Mislim da ćemo se ovih dana pričati i videti i proceniti da li ima potrebe da igram ili da uzmem da se spremam za narednu sezonu. Ne mogu trenutno da dam odgovor na to pitanje – izjavio je Teodosić za ‘Prvu’ televiziju.

Zadovoljan je svojom ‘ruki’ sezonom u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

– Ne mogu da budem nezadovoljan svojim igrama. Jedina stvar oko koje nisam zadovoljan i srećan je ta povreda koja je došla u trenutku kad sam se stvarno spremio fizički dobro, ali u svakom slučaju treba da budem zadovoljan prvom sezonom. Mislim da su i ljudi iz kluba zadovoljni, tako da ćemo videti šta će biti sledeće godine – rekao je Teodosić.

Povreda stopala ga je naterala da propusti Eurobasket prošle godine i čak 37 utakmica u NBA ligi, ali je sada sa nogom sve u najboljem redu.

– Dobro, ne bih se vratio iz Amerike, ne bih došao ranije i ne bi me pusstili da mi noga nije u redu tako da što se tiče povrede, super sam – podvukao je Teo.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter