0
Košarka

PROZIVKA: Đoković izazvao Tea, Bogdana i Jokića na basket – brzo je dobio originalne odgovore, posebno od Tea! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 09.05.18 u 09:52

Đoković je najbolji sa reketom u rukama, ali nakon što je pokazao da ume sa košarkaškom loptom, izazvao je na crtu srpske NBA asove.

Novak Đoković trenutno je u Madridu gde nastupa na turniru iz Masters serije, a pošto je imao slobodan dan odlučio je da vreme prekrati igrajući basket.

Krenuo ga je šut, to je pokazao i na snimku koji je objavio na društvenim mrežama, a tom prilikom pitao je Miloša Teodosića, Bogdana Bogdanovića i Nikolu Jokića za mišljenje, odnosno, da je tim Đoković spreman za malo ulične košarke.

Prvi mu je odgovorio Bogdan Bogdanović koji mu je napisao da mu je šuterska forma mnogo bolja nego kada su poslednji put igrali basket.

Nije se dugo čekalo ni na odgovor Miloša Teodosića koji je bio originalan sa pozivom da će Novak morati da poradi na kampu ‘Teo4’, na šta je teniser u svom stilu pitao ‘Da ponesem reket’?

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter