0
ATP

SPORT NA TV: Tenis dominira danas, Lajović izlazi na šljaku

Objavljeno: 08.05.18 u 08:48

Ne bogat sportski program danas, ali je tu tenis za one koji ne mogu ni dan bez daljinskog upravljača, jedan domaći događaj.

U centru pažnje je prenos muškog i ženskog turnira u Madridu. Juče su nas obradovali Dušan Lajović i Novak Đoković, a danas će na šljaku samo jedan Srbin. Dušan Lajović oko 15.30 igra protiv Rišara Gaskea. Od mečeva koje bismo još odvojili to su dvoboji Miloša Raonića i Grigora Dimitrova, te Huana Martina Del Potra i Džumhura. Svi prenosi su na kanalima Sport kluba.

Kada je reč o Areni sport ona nam donosi prenose međunarodnog fudbala. U centru pažnje je finale Kupa Francuse između PSŽ-a i niželigaša Les Herbiersa. Prenos je na Areni sport jedan od 21 čas.

Na trećem programu su dva meča HNL lige u kojima Lokomotiva dočekuje Dinamo, a Rjeka dočekuje Inter iz Zaprešića. Posle ponoći su po navici tu dueli Kopa Libertadores.

Kada je reč o ostalim sporotvima Arena sport nam donosi nemačku Bundesligu u košarci, ali i Svetsko prvenstvo u hokeju, kao i MLB, najjaču bejzbol ligu sveta.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter