4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐOLE JOVANOVIĆ POKAZAO ‘KAKO STOJE STVARI’: Pričali su da nisam za Partizan…

Objavljeno: 06.05.18 u 13:05

Partizanov supertalentovani napadač Đorđe Jovanović vratio se na veliku scenu Superlige Srbije sa dva gola u remiju protiv Napretka rezultatom 2:2.

Oba gola dao je u razmaku od 120 sekundi i oba puta asistent je bio Saša Ilić.

– Gurnuo mi je dve vrhunske lopte, dao sam dva gola i izuzetno mi je drago zbog toga. Posebno zato što su u prethodnih mesec-dva mnogi isticali kako možda nisam igrač za Partizan i kako možda nemam taj kvalitet. Sada sam pokazao svima kako stoje stvari. Naravno, fudbal ide dalje, već sutra se sve zaboravlja – izjavio je Jovanović posle meča.

Mladi napadač žali za pobedom, posebno prvim poluvremenom.

– Nismo uspeli da damo treći gol, iako smo ga silno želeli. Verovatno smo se malo ispraznili posle izjednačenja, jer smo dugo jurili prednost Napretka. Da prvo poluvreme nije bilo onakvo, sigurno bismo pobedili. Ali, nismo na pravi način ušli u utakmicu i Napredak nas je kaznio iz kontri, sa dva gola iz dva šuta – istakao je Jovanović.

U svojoj prvoj utakmici kao starter je stigao do četvrtog gola u sezoni, a pre jučerašnja dva pogotka tresao je mreže Rada i Mačve. Odigrao je 22 meča, i u svaki je ulazio kao rezerva.

0
0
4 Komentara
  1. Namestena je ona vasa sa Spartakom. Ali skroz! Namesteni golovi malog Jovelje,cisti agit- prop cz, kao i obicno.
    Djole Jovanovic je igracina! Pred njim je vreme, sazreo je, ojacao, sad je gromada ,nije decak, i vreme je da grune iz svih oruzja! Jedan ganski klub u Srbiji ce ga zapamtiti,sigurno. Ima vremena.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter