3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI SKANDAL PRED VRATIMA: Spartak u Beograd dolazi sa omladincima, razlog sudija!

Objavljeno: 05.05.18 u 10:34

Crvena zvezda i Spartak bi danas od 20 časova pred praznim tribinama stadiona ‘Rajko Mitić’ trebalo da odigraju meč 35. kola plej-ofa Superlige Srbije.

Sada se ipak taj meč dovodi u pitanje, to jest ne odigravanje, već regularnost. Spartak se danas oglasio javnosti porukom da u Beogra dolazi sa omladincima. Razlog je nezadovoljstvo odabranim sudijom, a reč je o Bojanu Nikoliću.

– Kad smo videli da će (ne)pravdu da deli Bojan Nikolić, a poučeni smo iskustvom sa utakmica u Ivanjici i u Subotici na utakmici protiv Vojvodine, kad je delio kartone igračima koji su samo prošli pored njega, odlučili smo da ne rizikujemo. U timu neće biti Nikolića, Čečarića, golmana Ostojića i Torbice jer svima preti suspenzija ukoliko budu dobili javnu opomenu – izjavio je Ljubiša Dunđerski, sportski direktor Spartaka.

On je istakao da je razlog čuvanja igrača taj što Spartak sledeće nedelje dočekuje Radnički u Subotici i to bi mogao da bude odlučujući meč za Evropu.

– Utakmica protiv Nišlija za nas je najvažnija i ne želimo da u duelu sa šampionom izgubimo igrače za presudan okršaj. Možda je mogao na teren i roviti Mile Savković, ali bolje je da i njega odmorimo – jasan je Govedarica.

0
0
3 Komentara
  1. Ma nikako ne dolazite, svakako će stadion biti prazan. Odmarate do Radničkog da pobijediti, a ako zijanite zna se sudije krive

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter