4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIROSLAV ĐUKIĆ: Da sam čitao medije, do sada bih se već triput ubio – danas je plus biti glup!

Objavljeno: 04.05.18 u 15:35

Crno-beli nisu uspeli da odbrane titulu šampiona Srbije ove sezone.

Miroslav Đukić nije uspeo da ponovi ono što je učinio Marko Nikolić, te vrlo verovatno sledi rastanak.

Međutim, pre toga crno-bele čeka još tri meča u Superligi i najmanje jedan u Kupu Srbije, odnosno dva ukoliko eliminišu Čukarički u polufinalu. Iako je Đukić ugovorom za klub iz Humske vezan još godinu dana, trener je otkrio da ne bi bilo problema ukoliko bi klub tražio raniji razlaz.

– Imam ugovor. Zašto bih ja pričao o tome? Nema potrebe. Nemam problem sa Partizanom. Mi ćemo se za pet minuta dogovoriti. Možda i manje. Nisam ja problem za Partizan, niti je Partizan problem meni, poručio je Đukić na današnjoj konferenciji.

Šef struke crno-belih se osvrnuo i ne medijske spekulacije o tome ko bi mogao da ga zameni na klupi crno-belih:

– Da sam čitao medije, dosad bih izvršio samoubistvo triput. Najmanje. Bavim se svojim poslom, a ne pričama. Srećom, nisam na društvenim mrežama. Dobro je što sam u tom pogledu neprosvećen. Biti danas glup je jedan plus. To kad niste aktuelni.

0
0

4 Komentara

  1. Pa lepo si samog sebe okarakterisati…..I nemoj medije da citas slazem see tobom. Al poslusaj I’ll procitaj neki komentar navijaca….10 po slucajnom izboru pa vidi. I vodi ivicuuu bombasa okatog…on tebi nasao possible u PFC sad mu se revansiraj samo ga vodi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter