3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRED PUT U KRUŠEVAC: Zvezda bez dvojice protiv Napretka, Milojević odgovorio na Kosanovićevu ‘igru reči’

Objavljeno: 28.04.18 u 14:52

Fudbaleri Napretka i Crvene zvezde sastaju se sutra u Kruševcu od 16 časova u utakmici 34. kola Superlige Srbije.

Taj susret mogao bi da promoviše novog šampiona Srbije, ukoliko crveno-beli iz Ljutice Bogdana ostvare trijumf. Bio bi to prvi u trećem meču protiv Napretka, jer su Kruševljani jednom slavili i jednom izvukli bod na ‘Marakani’.

– Pozivam navijače da podrže momke koji su to apsolutno zaslužili. Nastavljamo takmičenje u plej-ofu i to protiv ekipe koja je bila dobra tokom celog toka takmičenja. Takođe, to je tim sa kojim ove sezone jedino imamo negativan skor. Pobedili su nas u Kruševcu, a u Beogradu je bilo nerešeno. Mi se spremamo kao i za sve ostale utakmice – rekao je Milojević, a zatim dodatno pohvalio protivnika. 

– Kruševljani vole fudbal, vole svoj klub, iskusna su ekipa i jedna od retkih koji imaju stabilnog finansijera (Marko Mišković). To se odražava i na klub i na igre. U svakom slučaju, pokušaćemo da ispravimo taj negativan skor. 

O kadrovskomj situaciji:

– Nemamo kadrovskih problema. Milan Rodić je u prošloj utakmici dobio crveni karton, a Milijaš ima parne kartone. Videćemo i tokom dana na koga ću sve moći da računam.  

Trener Napretka Milorad Kosanović je juče izjavio da će Zvezda slaviti titulu u Beogradu, na šta se na kratko osvrnuo i Vladan Milojević.

– Kosan je iskusan trener, i njegova igra reči uvek izazove pažnju. Ranije je pominjao i suđenje Maja Vujovića. On je trener za poštovanje. Bio je i trener ovde, i ne bih sada preterano pričao o tome – rekao je trener Zvezde, a zatim odgovorio na pitanje kakav Napredak očekuje:

– Kao i do sada, agresivan. Iskusna su ekipa i mislim da imaju najbolji skor sa ekipama iz gornjeg dela tabele. Samo im Čukarički ne leži, ali ne verujem da može da bude iznenađenja ni kod nas ni kod njih – zaključio je Milojević

0
0
3 Komentara
  1. Ti koji si sa japanerom, drži se tog posla, ne petljaj se u fudbal i Zvezdu jer nisi dobronameran, a nemaš pojma o fudbalu i zao si čovek.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti druže „Ja“ si iz onog hora pajaca i klovnova koji aplaudiraju onome „vizionaru“ što vodi Zvezdu direktno u propast! To se vidi kao iz aviona! Ja sam zao samo zato što kažem živu istinu! Reci mi gde nisam u pravu! Je li nisam u pravu kad su u pitanju naši mladi igrači kojima Zvezda ne pruža šansu! Je li nisam u pravu što kažem da Zvezda nekontrolisano dovodi strane azilante, bivše berače kokosa i banana, kao što su bili mađioničari u kopačkama, Mbođ, Onjilo, Parker, Matos,Edson, Fibel, Kanga, Boaći, Mouče, Ruiz, Rikatdinjo, Frimpong i sada ovo najnovije dostignuće zvano Muhamed Ben!

      0
      0
      Odgovori
  2. Ne mogu oprostiti ovim grobarima srpskog fudbala, iz Zvezde, što uporno, iz godine u godinu, svesno upropašćavaju našu mladost! Svake godine potpišu ugovore sa 5-6 mladih igrača iz podmlatka i onda ih puste niz vodu. Pošalju ih na pozajmice tj. u zaborav! I nikome od njih ne pruže šansu! Zato pružaju šansu nedoraslim strancima iz Afrike i Južne Amerike, koji nigde u Evropi ne mogu igrati, čak ni u Moldaviji. Setimo se „čuvenog“ Rikardinja, sa kakvom pompom je on došao u Zvezdu! O njemu se danima pisalo! Promovisali su ga u buduću zvezdu! Proglasili su ga unapred za „kapitalca“, i naravno uredno su se ugradili u njegov ugovor! I šta je pružio taj vunderkind 29-to godišnji Rikardinjo?! Apsolutno ništa! Kao sada i ovaj Muhamed Ben! Samo hitna privatizacija će nas spasiti od ovih krpelja iz zvezdinog menadžmenta koji joj samo sišu krv!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter