0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Evroligaši nastavljaju bitku za Beograd, Jokan i Mitar u poteri za Premijer ligom

Objavljeno: 27.04.18 u 08:45

Ovaj petak donosi nam malo zatišje pred vikend, ali svakako i danas ima dosta zanimljivih sportskih događaja.

Danas će u centru pažnje biti mečevi četvrfinalne serije Evrolige, u kojima Real Madrid i CSKA Moskva imaju šansu da pobedama čekiraju karte za finalni turnir u Beogradu i pridruže se Žalgirisu i braniocu titule Fenerbahčeu, koji su to uradili sinoć.

Prvi će na teren „armejci“ koji od 19:00 časova gostuju Himkiju sa direktnim prenoskom na prvom kanalu „Sport klub“ televizije, dok meč u Madridu između „kraljevskog kluba“ i Panatinaikosa startuje dva sata kasnije, na istom kanalu.

Što se fudbala na televiziji „Arena sport“ tiče, tu ćete na prvom programu ove televizije od 18:00 moći da pogledate duel Prve lige Srbije između Bežanije i Metalca, a od 20:45 tu je i susret francuske Lige 1 između Monpeljea i Sent Etijena.

Na kanalima „Sport kluba“ što se fudbala tiče u žiži je meč Čempionšipa između Fulama i Sanderlenda od 20:45, a tu je i meč španskog šampionata između Levantea i Sevilje.

„Eurosport“ je rezervisan za nemačku Bundesligu i duel Hofenhajma i Hanovera, koji startuje od 20:30 na drugom kanalu ove televizije.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter