0
Košarka

Bivši Zvezdin košarkaš posle turneje u Evropi vraća se u najjaču ligu na svetu

Morison opet u NBA-u

Objavljeno: 18.09.12 u 18:24

Adam Morison je posle godinu dana igre na evropskoj sceni našao NBA klub, on je juče potpisao za Portland Trejl Blejzerse.

Morison je našoj javnosti poznat po vrlo zapaženim partijama u Crvenoj Zvezdi početkom prošle godine gde je u NLB ligi imao više od 15 poena po meču. Njega je put dalje odveu u Bešiktaš sa kojim je osvojio kup. Morison je sa LA Lejkersima osvojio čak dva šampionska prstena, u NBA-u nije naigrao, pa je po početku lokauta prošle sezone sreću potražio u Zvezdi.

Ovog leta je odigrao Letnju ligu za Bruklin Netse i prosečno je beležio 5,5 poena za 19,5 minuta po utakmici. Odmah potom se pridružio Los Anđeles Klipersima, za koje je takođe odigrao pet utakmica, na kojima je imao prosek od 20 poena i pet skokova pa je posle tog fantastičnog učinka usledio poziv Portlanda. Ovo je Morisonu treći NBA klub, posle Šarlota kojima se pridružio 2006. kao treći pik na draftu i Lejkersa.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter