0
ATP

SPORT NA TV: Zvezda protiv Čukе možda i za titulu, spektakl u Minhenu

Objavljeno: 25.04.18 u 08:42

Bogat fudbalski program je pred nama zahvaljujući završnim borbama u Superligi Srbije, ali i Ligi šampiona.

Danas će uživati navijači Crvene zvezde. Od 18 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’ gostuje Čukarički. Za Zvezdu bi ovo mogao da bude meč koji će označiti šampionsko slavlje, naravno, ako Partizan sutra ne trijumfuje protiv Radničkog iz Niša. Prenos utakmice je na Areni sport od 18 časova.

Pre toga na programu je meč plej-auta između Zemuna i Borca iz Čačka. Prenos je na Areni sport jedan od 16 časova. Na istoj TV stanici možete pogledati mečeve sa Svetskog prvenstva u hokeju nižih divizija, ali i na ‘trojci’ duel polufinala Lige šampiona između Bajerna i Reala.

Ipak, ovaj duel prenosi i RTS od 20.45. Videćemo može li se Bajern osvetiti ‘kraljevima’ i izboriti dobar rezultat za revanš na ‘Santjago Bernabeu’ za šest dana.

Na Sport klubu danas dominira tenis, turniri u Barseloni i Štutgartu. Za nas zanimljivija je Španija, jer će u 12.30 na teren izaći Novak Đoković. Uveče na programu su dueli Evrolige, a sastaju se Real i PAO, to jest Himki i CSKA.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter