2
Ostali sportovi

UBEDLJIVO: Partizan silan protiv Crvene zvezde

Objavljeno: 15.04.18 u 20:20

Za razliku od fudbalskog, u vaterpolo derbiju Partizan je bio bolji od Crvene zvezde i lako je slavio trijumf sa 12:7 (3:3, 5:2, 3:0, 1:2).

Zvezda je pre ovog kola bila ispred Partizana, ali su crno-beli uspeli da prilično lako i ubedljivo trijumfuje u vaterpolo ‘večitom’ derbiju i preteknu najvećeg rivala.

Nakon efikasne i egal prve četvrtine, ‘parni valjak’ je postigao čak pet golova u drugoj, zatim u trećoj dao tri, a nije primio nijedan i tu je stečena najveća zaliha koja je sačuvana do kraja meča.

Najefikasniji igrač meča bili su Dori, Lazić i Radonjić sa po dva gola u ekipi Partizana, dok je isto toliko dao Stojanović u timu Crvene zvezde.

Crvena zvezda – Partizan 7:12 (3:3, 2:5, 0:3, 2:1)

Bazen: Milan Gale Muškatirović
Sudije: Stanojević i Anđelić
Isključenja: Crvena zvezda 8, Partizan 11. Peterci: Crvena zvezda 1 (1), Partizan 1 (1).

CRVENA ZVEZDA: Dobožanov, Tankosić 2, Đorđević, Bursać, Peković , Ilić 1, Njegovan 1, Toholj, Nikolov, Tanasković, Stojanović 2, Asanović, Todorovski, Ljubenović. Trener: Savić.

PARTIZAN: Rističević, Dori 2, F. Janković 1, Lukić 1, Lazić 2, Tomić 1, M. Janković 1, Barać, Manojlović 1, Radanović, Radonjić 2, Aksentijević 1, Belopavlović, Vučinić. Trener: Ćirić.

0
0

2 Komentara

  1. Ovaj tim je 55 generacija za 10 godina

    Svake god idu najbolji u madjarska i italijanska sela jer u beograd za šampione sveta nema mesta ni bazena….a i vodja ne voli vodu

    A ovo je drugi klub koji nosi ime kako želi…

    Ugasili ste kompletan sport srbije musavi bez obraza

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter